Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся помощ от специалисти
Автор: Slavov   
Дата:   14-10-03 10:13

[smile] Първо здравеите на всички.Бих искал да ми помогнете да си избера и аз моето първо цифрово апаратче.За съжаление имам финансов недостатък и мога да отделя не-повечр от 200лв за него.Та преди да сте ме обявили за луд [smile] ви моля все пак да кайете няколко най-добри модела за тези цени.
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся помощ от специалисти
Автор: sagittarius   
Дата:   14-10-03 12:55

Няма добри цифрови за тия пари!

Автор: r_popov   
Дата:   14-10-03 13:17

Ами май само това може да се купи на цена до 200 лв.:
PhotoClip PhC7500 - 179 лв.
Цифрова камера с цветен TFT дисплей цена
1,3 MPix ( 1280 x 960) 2MB вградена памет
комплектът съдържа:
Photo Clip DSC(със 2MB вградена памет и слот за Compact Flash Card), USB кабел за връзка към PC, Stereo слушалки, Инсталационен CD, 2xАА батерия, Инструкция за експлоатация, Кутия, Кабел за връзка към телевизор.

Дата:   14-10-03 15:58

Благодаря за инфото r_popov ами сега гледах на САмсунг Дигимаь 1,3мп със CCD matrix
Какво ще кажете за него?[smilie11]

Автор: J0R0   
Дата:   14-10-03 16:03

Обади се на Бони - телефона е най-долу на страницата. Той може да ти каже най-добре за Самсунг апаратите - цени, качество и т.н. каквото те интересува.

Дата:   15-10-03 23:36

Абе смятам да си жзема на Тръст някой от ежтинките модели или на Мустек ама Труст по на далавера то че качествоп няма да има е ясно по -нататък по хубаво .Като го взема ше пусня някоя снимка да видите какъв звяр имам :)))))[smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   20-10-03 00:30

Я по-добре не го взимай, ами си отговори сам на въпроса за какво ти трябва. После попитай пак тук и ще получиш смислени отговори. Или най-добре попитай в дир-а, там и без това се е превърнало в клуб "дигитална сапунерка". Иначе Самсунга дава най-добро съотношение цена/качество, понеже цената не е надута.

Автор: boni   
Дата:   20-10-03 02:17

Я не си харчи парите за глупости.Ако ще даваш пари за цифров апарат си вземи нещо поне за 500-600лв(може и втора ръка)
Ако си решил да вземаш апарат за 200лв ,тогава си купи един обикновен Зенит + скенер и ще ти излезе пак толкова ,а качеството ще е неизмеримо по-високо.

boni , de gi tia scanneri ...
Автор: opeldjia   
Дата:   20-10-03 09:00

... za po 150 kinta bre ? [smilie5]
(Da rechem che Zeint-a e 50)

първа  назад  1     всички  напред  последна