Автор: skaishev
Дата: 06-10-12 19:08
Предлаганите неща са следните:
1. Canon 50D - купуван от Фотосинтезис с изтекла гарнация. Тялото е на под 19 000 кадъра - проверено днес. Ползвано любителски и много запазено. Пълен комплект - тяло, капачка, ремък /неотпечатван/, дискове, кабели, зарядно, батерия, книжка и кутия. Цена 850 лева. - ПРОДАДЕН
2. Батери грип Canon BG-2N - купуван от Щатите - идеално работещ в много добро състояние - комплект грип + кутия + шейна за батерии + 2 броя оригинални канонски батерии 511А - цена 150 лева. Продава се с тялото или след като се продаде тялото.
3. Canon EF 70-200/ F4 L IS - обектива е купуван от България, но е с изтекла гаранция - любимия ми обектив - с голяма мъка ще се разделя с него. Обектива е в много добро състояние, като на челната леща има микроскопична драскотина, която по никакъв начин не пречи на снимането. Има и драскотини по сенника, но това е неизбежно. Пълен комплект - предна и задна капачка, чантичка, сенник, кутия. Към обектива подарявам ринг за статив - китайски, но върши прекрасна работа. Цена 1600 лева.
4. Canon EF 50 / 1.4 USM - обектива е купуван от Щатите и няма българска гаранция. Идеално състояние. Пълен комплект - обектив, предна /неоригинална/ и задна капачка, кутия и сенник /неоригинален/. Цена 480 лева. - ПРОДАДЕН
5. Светкавица 580 EXII - закупена от Щатите и ползвана любителски от мен. В идеално състояние, като по корпуса има микроскопични драскотини от другата техника в раницата, които не пречат по никакъв начин на работата. Пълен комплект - светкавица, стойка, чантичка и книжка. Подарък от мен - комплект батерии Eneloop. Цена 650 лева. - ЗАПАЗЕНА
6. Лентов фотоапарат Canon EOS 50E - купуван от колега от форума - така и не ми остана време за него - работи прекрасно и има съвсем леки следи по корпуса. Подарък втора батерия за него. Цена 90 лева.
7. Филтри
- 67 мм - B+W 010 UV-Haze 1x MRC - 70 лева
- 58 мм - B+W circular pol F-PRO - 60 лева
- 58 мм - B+W ND 8X F-PRO - 60 лева
Филтрите се продават с обективите или след като се продадат обективите.
8. Раница LOWEPRO VERTEX 200 AW - купувана от Англия - перфектно състояние - всички ципове работят прекрасно, няма протривания или скъсвания. Идеалната раница за мен - събира достатъчно техника и е удобна за носене. Налични са всички прегради и връзки. Цена 180 лева. Продава се с тялото или след него. ПРОДАДЕНА
Ако някой закупи повече от 2 неща - транспорта е за моя сметка. Обявата е валидна 2 седмици - след това свалям останалите неща от продажба.
Както казах - снимки ще кача най-вероятно в понеделник, но гарантирам че всичко отговаря на описанието.
Публикацията е редактирана (09-10-12 19:55)
|
|