Автор: chefo1979
Дата: 14-09-12 16:21
:)
Пипал съм и I и II версия... Не могат да се мерят с IS, който е с оптичната схема на III...
Твоята може да е чудесна бройка - не споря. Споря, че I и II имат някаква разлика оптически. Споря, понеже не всеки, влязъл да прочете обявата, има опит с тези или подобни обективи и би могъл да се заблуди макар и неволно. Даже ако щеш смятам, че I и II версия на обектива имат по-малко разлики от 20D и 30D, за да вкараме все пак и темата в разискването...
От друга страна има колеги, които са много доволни от качествата на нестабилизираните китови - отделно моите критерии не е нужно да съвпадат с твоите, затова не споря дали е рязък и прочее.
Цитирах ревю на уважаван сайт, който се занимава основно с Канонска техника - освен моето си мнение исках да покажа и друго такова.
Добавих своето мнение, както и това уточнение, и мисля повече да не ти досаждам с персоната си! :)
Успех!
П.П. 30D на такива кадри ще живее вечно - имах 20D (затворът му беше сменян 3 пъти) и това беше една от най-приятните машини, с които съм снимал. Прекрасна картина, бърз АФ, удобен захват и това, което не му достигаше, го прибавиха с 30D - спот мерене, много по-читав дисплей, нови стойности на ISO - третини на стопа.
|
|