Автор: kvakioh
Дата: 07-03-12 14:08
Продавам Канон 400D с оригинален грип Canon BG-E3 (с вложката за батерии АА), с 1 оригинална и 1 неоригинална батерия (малко ползвана). Тялото е купувано оттук, на 3 години е, брой кадри- приблизително 30-31000. Козметично- 8.5/10, има някои изтърквания по тялото. Механично-9.5/10- изчистена матрица в Зентекс, проверена механика пак там.
Към тялото- капачка, удължен визьор Canon EP-EX15 II. Ремъкът е наличен също. Оригиналното зарядно за батерията, заедно с много дълъг кабел също е налично.
Имам и нормалния визьор, който е със счупен щифт и изпада като се носи апарата- давам и него.
Причина за продажбата- имам Никонска система, но с този Канон не мога да му свикна само с екрана и начинът на управление , ще взема 20/30D. Ползвал съм го основно за макро заснемане, аз лично съм направил към 5000 кадъра.
Грипът е като нов- оригиналния, слаган е 2 пъти за проба, с оригинална кутия, пликове и упътване, с допълнителната вложка за обикновени батерии АА.
Всичко се продава САМО комплект, цената е 400лв- ТВЪРДА. Не разделям комлекта! С карта памет 8Гб и ремък за ръка подарък.
Може бартер за 30Д само тяло търся, с малко доплащане от мен.
В София, в центъра се намирам. За контакти- ЛС. За страната- с куриер Еконт.
Публикацията е редактирана (08-05-12 16:41)
|
|