Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам/Заменям с доплащане обективи Sony
Автор: bestfurniture   
Дата:   09-04-12 15:42

Продавам или заменям с доплащане от наша страна два обектива Sony SAL 18-55 и SAL 55-200, за 18-200 или 18-300.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам/Заменям с доплащане обективи Sony
Автор: emo7501   
Дата:   09-04-12 17:33

имам интерес за 18- 300 може ли ПОДРОБНОСТИ[smile]

Автор: 798099   
Дата:   09-04-12 20:41

И аз искам 18-300, особено ако е 2,8-4,5. Моля за цена на "лични". Ако пък случайно изпадне 15-300/1,4-2,8, давам 20% над офертната цена! Веднага!!!

Автор: Seifi   
Дата:   10-04-12 08:15

Просто не истина, нациа Присмехулници сме си и тва сие , какво се ебавате с човека вместо да му помогнете.

"Няма кой да пази казана с Българи!!!
Защо никой не пази тези Българи с което да бъде възпрепяствано тяхното преминаване от ада към рая?
Дявола, който през цялото време трепери какви нередности ще открият в неговата работа си отдъхва с въздишка и отговаря:
А вижте те Българите сами си се пазят - в момента в който някой реши да излезе от казана и другите го хващат за краката и го въщат отново в него!"

До колкото знам 18-300 не съществува.

Има :
Сигма 18-250
Сони 18-250
Тамрон 18-250
До колкото знам Тамрон и Сони са еднакви имам в предвид 18-250.
Тамрон 18-270

Sigma 28-300 DG Makro
Tamron Objektiv AF 28-300mm 3.5-6.3 XR Di LD Asp IF Makro
Cosina 28-300
При 28-300 се губи широкото за съжаление за това е по добре 18 -250 или 18-270 на Тамрон като съотношение цена качество а и оценките също за това говорят.

Колкото до 18-200 там според оценките Тамрон е малко по зле докато Сигма,Минолта и Сони ,които са с почти еднакви оценки но по слаби от тези на всички 18-250

Тук има информация за всички обективи ставащи за Сони / Минолта

Публикацията е редактирана (10-04-12 09:12)

Дата:   10-04-12 09:03

Seifi, недей да се палиш! Принципно си прав, аз също не обичам злобните присмехулници, но...само принципно.

Понеже имам някои неща за продаване, напоследък редовно следя базара. И забелязвам едно явление, което бих определил като "притеснително" - хора с относително нови регистрации, без нито една снимка, без нито едно мнение, изведнъж започват активно да купуват-продават, без дори да знаят за какво точно става дума.

Само виж обявата - няма информация за предлаганите обективи (кога и откъде са купени, степен на използване, състояние, окомплектовка, снимки на тях и с тях, предлагана цена, и т.н.)

Същото "странно" чувство предизвикват и онези, търсещи съвет за апарат във форума. Лошо няма, ама 80% от тях не са прочели и ред за фотография и фототехника. Някъде там имаше уникално обяснение за "боке", ама нямам нито време, нито желание да го търся.

Та...такива работи, значи. Иначе, повтарям, че принципно си прав. Принципно...

Публикацията е редактирана (10-04-12 09:06)

Автор: sabin   
Дата:   10-04-12 09:32

Значи ако имам финансова възможност да си купим нещо, но мямам време за ниги, статйи и курсове - не трябва да си со го купувам ли? Колегата 798099 ме обърка малко, моля пояснете защо?

По темата: Имам 18-250 на Сони и съм много доволен от него! Супер мулти обектив с прилично качество.

Дата:   10-04-12 09:39

Колегата 798099 също го има мисля, аз имам Тмрон 18-250 бих казал за тамрона че ОК . От 18-250 не може да иска качеството на Минолта 50мм 1.4 или Минолта 17-35Г все пак въпреки че ми се иска [smilie18]

До 798099 знам че винаги си бил умерен в изказванията си , този път ме изненада :) Знам че и ти беше доволен от Сони 18-250 поне някъде го бяхме дискутирали из форума.

Автор: bestfurniture   
Дата:   10-04-12 09:50

Относно снимките .Всеки който се интересува от обявата може да намери снимки на обективите (Има ги в сайта на сони).Изполвани са около 2 месеца ,и са купувани от СОНИ ЦЕНТЪР СОФИЯ .За повече подробности питайте.[smile]

Дата:   10-04-12 10:15

Да, имам 18-250 и го смятам за отличен "туристически" обектив.
Дори преди време правих с него снимки без светкавица в затворено помещение с безобразно осветление и резултатът надмина очакванията ми.

sabin, повярвай, не трябва - това ще са зле похарчени пари. Аз направих точно това и сега съм "на минус" с едни 1000 лв. Обяснявам - избързах с покупката на 18-200 и макар да не бях недоволен, след като тествах 18-250 взех единствено правилното решение да го продам...за 300 лв.Първия апарат го купих с двоен кит: 18-70 и 55-200. От продажбата на двата обектива загубих около 300 лв. Нямаше кой да ми каже в началото да си карам с късия зуум и да си купя една 50-ка и други такива. Нямаше...защото аз не попитах. И си платих за това.

Накратко, ъпгрейдът на системата трябва да е последователен, като се почне с един необходим минимум. Това, разбира се, си е мое мнение, всеки решава сам за себе си.

За "бурната" си реакция вече мисля, че додох подробно разяснение. Ако питащият се е обидил, моля да ме извини. Но все пак, има си правила и е редно те да се спазват. Иначе важи поговорката: "каквото повикало, такова се обадило".

Публикацията е редактирана (10-04-12 10:34)

Дата:   10-04-12 12:05

До Автор: 798099

Аз подкрепям мнението ти ,аз съм се отплеснал да колекционирам обективи :) . Но за някой които е в Балгария и не може да си сменя често обективите е важно какво има и как купува.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР