Автор: Orcrist
Дата: 05-03-12 13:50
Тялото е в отлично функционално състояние и с матрица без дефекти. Външно бих го писал 9/10, тъй като съм го ползвал без защита на дисплея, а може и да има някоя друга прашинка по корпуса. Снимки ще кача след дни, понеже нямам добър достъп до нет сега.
Първи собственик съм, но е купувано някъде от Европа и няма попълнена гаранция - когато го получих, непопълнената бланка беше в неразпечатана кутия. На нея май пишеше произход Великобритания.
Броят кадри е приблизително толкова, на два пъти рестартирах брояча, прехвърляйки карта памет от друго тяло (на брой кадри 1000+, 4000+, сега 5000+)и закръглям леко нагоре, пък и продължавам да го ползвам, затова го бройте на 12-13 хиляди кадъра.
Към тялото върви всичко от кутията, без самата кутия и дебелите книжки с упътвания - изхвърлени са (на 4 езика, но не и на английски... и това предвид бележката за произход от Острова...), за да не ми пълнят багажа преди полет обратно към България.
Подробно: Ремък за врат, кабел за връзка с монитор, друг за връзка с компютър, зарядно, батерия, капаче за нея, капаче за тялото, дискове с инструкции и софтуер (4броя), малки книжленца с кратки инструкции за употреба на ... примерно италиански, френски, немски, холандски.
Освен това: добавям карти памет Трансенд - една 4ГБ бавна и друга 4ГБ бърза (Екстрийм, 30МБ/с).
Причината: искам да мина на 40D, за да останат пари за други аксесоари и да ми е съвместимо със светкавицата КучеМарка (последното е тъпа причина, ама нямам ресурси за нова светкавица в момента).
Намира се в София и в София може да бъде тествано, като си уговорим някъде среща.
Цената е 1400лв. (1350лв., ако е преди 15-ти март) ИЛИ го разменям директно за 40D на приблизително толкова кадри и в перфектно функционално състояние + доплащане 550лв от Ваша страна.
Контакти на ЛС (по ред на получаване), но по-добре и с приоритет по телефон поне до сряда вечер, тъй като достъпът до интернет ще ми е ограничен поне още 2 дни.
телефон: 0886 385 853 - Манол
|
|