Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ЗАМИНАЛ
Автор: Orcrist   
Дата:   05-03-12 13:16

Подробности в следващия пост:

Отговори на това съобщение
 Re: Тяло 60D на 12-13000 кадъра
Дата:   05-03-12 13:50

Тялото е в отлично функционално състояние и с матрица без дефекти. Външно бих го писал 9/10, тъй като съм го ползвал без защита на дисплея, а може и да има някоя друга прашинка по корпуса. Снимки ще кача след дни, понеже нямам добър достъп до нет сега.

Първи собственик съм, но е купувано някъде от Европа и няма попълнена гаранция - когато го получих, непопълнената бланка беше в неразпечатана кутия. На нея май пишеше произход Великобритания.

Броят кадри е приблизително толкова, на два пъти рестартирах брояча, прехвърляйки карта памет от друго тяло (на брой кадри 1000+, 4000+, сега 5000+)и закръглям леко нагоре, пък и продължавам да го ползвам, затова го бройте на 12-13 хиляди кадъра.

Към тялото върви всичко от кутията, без самата кутия и дебелите книжки с упътвания - изхвърлени са (на 4 езика, но не и на английски... и това предвид бележката за произход от Острова...), за да не ми пълнят багажа преди полет обратно към България.

Подробно: Ремък за врат, кабел за връзка с монитор, друг за връзка с компютър, зарядно, батерия, капаче за нея, капаче за тялото, дискове с инструкции и софтуер (4броя), малки книжленца с кратки инструкции за употреба на ... примерно италиански, френски, немски, холандски.

Освен това: добавям карти памет Трансенд - една 4ГБ бавна и друга 4ГБ бърза (Екстрийм, 30МБ/с).

Причината: искам да мина на 40D, за да останат пари за други аксесоари и да ми е съвместимо със светкавицата КучеМарка (последното е тъпа причина, ама нямам ресурси за нова светкавица в момента).

Намира се в София и в София може да бъде тествано, като си уговорим някъде среща.

Цената е 1400лв. (1350лв., ако е преди 15-ти март) ИЛИ го разменям директно за 40D на приблизително толкова кадри и в перфектно функционално състояние + доплащане 550лв от Ваша страна.

Контакти на ЛС (по ред на получаване), но по-добре и с приоритет по телефон поне до сряда вечер, тъй като достъпът до интернет ще ми е ограничен поне още 2 дни.
телефон: 0886 385 853 - Манол

Re: Тяло 60D за 1350лв
Дата:   06-03-12 11:07

[shtrak] [smilie24]

Re: Тяло 60D за 1350лв
Дата:   07-03-12 09:25

Размених го вече, сега ще се мъча с 40-ката :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР