Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Sony Cyber-Shot DSC-V1 за части
Автор: vicdj   
Дата:   11-12-11 19:22

Здравейте продавам Sony Cyber-Shot DSC-V1 - запазен, всички функции работят, но снимките са оцветени в червено. Продавам го за части. Цена само на апарата - 20 лв. Цена с кутията, захранване, карта 128 Мб, тв кабел, USB кабел, дискове със софтуер, ръководство, оригинална батерия и калъфче - 40 лв. Ако някой иска мога да пратя снимки какво е оцветяването. От Шумен съм, изпращам по удобен за вас начин в цялата страна.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Sony Cyber-Shot DSC-V1 за части
Автор: zbonev   
Дата:   11-12-11 21:55

Това май е от дефектните ЦЦД-та на Сони - оправяха ги безплатно дори без да са гаранционни; струва ми се обаче, че срока за тази подмяна вече изтече, но не е зле да се провери все пак ...

http://www.imaging-resource.com/badccds.html

Автор: mihalo   
Дата:   12-12-11 00:11

Аз ще го взема, ако решите да не го давате за ремонт. Имам едно от все още работещите V1. Смяната на матрицата от две години не е безплатна. Поне за марката "Sony"! Ремонта на моето DSC-F717 преди месец ми излезе към 120лв. 1/3 за CCD-то и 2/3 за труд. Сръчни хора могат да подменят чипа, но е необходим стенд за нова настройка на автофокуса. Иначе резултата може да е плачевен. Едно време са подменяли целия оптичен блок.
Ако имате въпроси на които бих могъл да отговоря, насреща съм. На "лични" ще ви пратя адреса на ЕКОНТ, където можете да ми го пратите.
Поздрави: Мишо.

Автор: vicdj   
Дата:   13-12-11 11:38

Продаден!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР