Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 NIKON D3 - 12.1мп Все още Крясък на Техниката
Автор: oceanside   
Дата:   26-04-11 02:58

През 2008 купих два апарата D3 заедно с куп обективи. Единият се продаде миналата година - април. Сега е ред на вторият. Минавам на D3X, защото работя малко по-големи неща и ми трябва по-голяма резолюция.
Апарата е вън от гаранция, тъй като сме вече 2010. Гаранциите и без това са абсолютна измишльотина, защото са създадени повече за облагодетелстване на производителя и дистрибутора, отколкото за крайния потребител. Ако беше обратното, гаранционния период щеше да стартира година или три, след покупката. В момента гаранциите обхващат периода в който шанса да се повреди стоката е най-малък. Толкова за гаранциите.

За сметка на това пък апарата е абсолютно като нов. На по-малко от 11,000 кадъра, което според Никон се равнява само на 3,7% от живота на затвора (300,000 кадьра). Апарата няма драскотинка. И трите LCD екрана са защитени с PVC филм. Пакетиран в оригиналния пакетаж, с всички аксесоари, книжки и кабели.
Включвам и една допьлнителна оригинална Никон батерия.
Апарата ще бьде в Пловдив между 28ми Май и 14 Юни 2011 г. Тъй като често ще пътувам до София, оглед може да се аранжира и там.
Ако се интересувате сериозно, пишете на л.б. с предложения и информация за контакт.

Цена: 5200 лв. В БРОЙ

PS, Имам и следните обективи, с които бих се разделил срещу подходящи предложения:
1. Никон AF-S 14-24мм f2.8G 2500 лв.
2. Никон AF-D 60мм Micro f2.8D 600 лв.
3. Никон AF-S 80-200mm f2.8 1,350 лв.

Поздрави на всички.
Д

Отговори на това съобщение
 Re: NIKON D3 - 12.1мп Все още Крясък на Техниката
Автор: Mishiin79   
Дата:   26-04-11 18:25

[shtrak]

Автор: rewer   
Дата:   26-04-11 18:50

Отивам да пусна едно ТОТО .......стискайте палци.....

Дата:   26-04-11 19:04

На тези, които ми писаха, благодаря за интереса. Исках да обьрна кофа внимание на цената на апарата:
Забележете, че Японското цунами не само изпьржи ядрената централа вьв Фукушима, но и Никон Фабриката в Сендай, кадето единствено се правят Nikon D3, D3s, D3X и някой други, които не са обект на интерес.
И като така, инвентара от тези апарати намаля, но не и тьрсенето. Поне в щатите вече цените на употребяваните D3 скочиха с $600 само за месец. Предполагам, че и юнаците от Фотопавилиона ще си "поправят" цените скоро. Поне временно ще бьде така.
Колко временно... докато предлагането надвиши тьрсенето.
Кьсмет на всички!
Д

Автор: j_mironski   
Дата:   27-04-11 06:43

oceanside- и аз се опитах да обясня това относно сигмите защото и те са в този регион ама ме засипаха с каквиа ли не помия

[smilie24]

Автор: clipse   
Дата:   27-04-11 08:44

А дали търсенето тук надвишава предлагането?[smilie8]

Автор: uri64   
Дата:   27-04-11 13:43

Е, със сигурност гъмжи от мераклии да си вземат Д3 на 3500 [smilie18]
Само дето няма желаещи да продават на такива нива [smilie18] ...То по се вързва да отидеш до Виена и да го продадеш там, от колкото да го хвърлиш тук на хиено-лешоядите от базара [smilie24]

Дата:   30-04-11 01:21

Искам да добавя и още нещо, което заинтересува няколко души:

Телеконвертор Nikon TC-20Е II - 1000 лв.

Комбиниран с Nikon AF-S 80-200mm f2.8 D,
може да изплющи луната в челото ви.

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/cfee7493.JPG
http://s1188.photobucket.com/albums/z410/oceanside111/?action=view¤t=Moon-......-3.jpg

Поздрави
Д

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР