Автор: oceanside
Дата: 26-04-11 02:58
През 2008 купих два апарата D3 заедно с куп обективи. Единият се продаде миналата година - април. Сега е ред на вторият. Минавам на D3X, защото работя малко по-големи неща и ми трябва по-голяма резолюция.
Апарата е вън от гаранция, тъй като сме вече 2010. Гаранциите и без това са абсолютна измишльотина, защото са създадени повече за облагодетелстване на производителя и дистрибутора, отколкото за крайния потребител. Ако беше обратното, гаранционния период щеше да стартира година или три, след покупката. В момента гаранциите обхващат периода в който шанса да се повреди стоката е най-малък. Толкова за гаранциите.
За сметка на това пък апарата е абсолютно като нов. На по-малко от 11,000 кадъра, което според Никон се равнява само на 3,7% от живота на затвора (300,000 кадьра). Апарата няма драскотинка. И трите LCD екрана са защитени с PVC филм. Пакетиран в оригиналния пакетаж, с всички аксесоари, книжки и кабели.
Включвам и една допьлнителна оригинална Никон батерия.
Апарата ще бьде в Пловдив между 28ми Май и 14 Юни 2011 г. Тъй като често ще пътувам до София, оглед може да се аранжира и там.
Ако се интересувате сериозно, пишете на л.б. с предложения и информация за контакт.
Цена: 5200 лв. В БРОЙ
PS, Имам и следните обективи, с които бих се разделил срещу подходящи предложения:
1. Никон AF-S 14-24мм f2.8G 2500 лв.
2. Никон AF-D 60мм Micro f2.8D 600 лв.
3. Никон AF-S 80-200mm f2.8 1,350 лв.
Поздрави на всички.
Д
|
|