Автор: vipalex
Дата: 15-02-11 09:25
Продавам Nikon D3000 на 5250 кадъра, закупен на 26.02.2010 от Технополис с 24 месеца гаранция от Профайлд до 26.02.2012 година. Ползва се изключително любителски и е пазен абсолютно качествено. Състоянието му както е популярно да се пише в този форум е 10/10 т.е. като нов, продавам го с всичките му прилежащи атрибути- кутии, капачки, гаранции, кабели, инсталационни дискове и т.н. Апарата е изключително подхоящ за начинаещи фотолюбители като мен със супер интуитувното си меню и графика на затвора, скоростта и блендата. Причината за продажба е желанието ми да си взема D90, в същото състояние и по възможност с гаранция, а може и внесен от вън, но да е нов. Всичко това естествено с доплащане от моя страна. Не вярвам някой да се интересува от подобен бартер, но аз съм длъжен да попитам.Предложението ми е с приоритет Варна, защото предпочитам всичко да се огледа и тества на място. Не изключвам вариант и цялата страна, но почти изключвам куриерските служби. Другата седмица ще посетя почти всички големи градове в България и е възможен оглед и среща на място. В комплекта включвам и оригинална чанта Никон, дистанционен спусък и ремък. Цената е 599лв, като не търпи коментар, защото не съм склонен да го продам под нея. За всички имащи интерес 0897/......- Александър. Снимки правени с него мога да пратя на мейл или скайп, а на апарата не слагам, защото всеки може да го види в нета. Поздрави и хубави снимки на всички. ![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
|
|