Автор: external_eye
Дата: 07-02-11 12:13
Честно казано , сравнението е малко далеч от истината, тъй като Д80 не е по добра камера като изображение и егргономия. Имах и го продадох и си ползвам този за туристически снимки и понякога за продуктова фотография вкъщи когато не си нося техниката Д200. има по удобно изведени клавиши Д80 - да бракетинг -да върти AF - да , на Д60 няма единствено за методите за измерване и баланса на бялото което никога не ме е притеснявало ,и не съм попадал с него в такива сложни ситуации които са налагали екстремно бързата им смяна.Всички настройки се сменят за части от секундата. с Д60 получаваш самочистваща система на сензора по бърз фирмуеър, много използваема система за редакция, вградена функция за създаване на time lapse клипчета, по малко тегло и естествено задоволителен обектив със стабилизация. Вадя от Д60 използваеми снимки до 1600 ISO, и имам значително по добро и акуратно мерене. Нямам много фокусни зони ( не е проблем) , бракетинг (нося си нетбука и кабел и си правя до 128 кадъра с различна еспонация , ако поискам и с различно ISO и много други шукарии) и AF няма авто-фокус но пък има ръчен граф метър който има само Д3 и си работи идеално. Смятам че за ако човек има само тяло и не му е необходимо но пък не му се остава без апарат , решението което предлагам е доста добро.
|
|