Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 НАМЕРЕН - Canon EF 35mm f/1.4L
Автор: andiandi   
Дата:   13-01-11 22:22

Здравейте,
покрай новогодишните суроваканици(бая суровакане падна ;-)) събрах някой и друг лев и искам да видя дали ще мога да се преборя за един такъв обектив. За нов и дума не може да става, но за някой запазен мисля че ще успея да се преборя. То това зависи и от вас де. Така че някой ако има такъв и е склонен да се раздели с него нека предложи.

Canon EF 35mm f/1.4L

Аз съм от София, но няма проблем за предложения от цялата страна.
Пишете в какво състяние е обектива и каква му е окомплектовката. Гаранции не ме интересуват

Предпочитам на ЛС за да мога да прочета и осмисля на спокойствие предложението, но оставям и телефон за всеки случай (0887-377-106).
Благодаря за вниманието

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EF 35mm f/1.4L
Автор: claudiolentini   
Дата:   13-01-11 23:09

ще те изгонят от вас [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   14-01-11 08:18

Мани мани, не питай.
Измислил съм стратегия и разчитам на това , че за половинката ми всички обективи са черни и ....до там.Мисля че още не е почнала да разбира от цифрите по тях...или поне разчитам на това:)

Автор: Батко   
Дата:   14-01-11 08:48

[smilie24] Който притежава този обектив, трудно се разделя с него! Най-често използвания ми обектив. Поздравления за избора, но си помисли добре, ако не разполагаш с 50D, 7D или други едноцифрени D-та!

Дата:   16-01-11 12:20

За да съм коректен, трябва да кажа че до тук имам 2 предложения. Едното е за чисто нов обектив, за какъвто както писах по-горе, не мога да си позволя, въпреки много добрата цена която човека ми предложи. А другото е за употребяван, макар и малко, на приблизително сходна цена, което малко го обезмисля.

Сума не съм определил за да няма спекулации относно цената.
Но искам да уточня, че проверих какви обективи и за колко са се продали в последно време и наличната ми сума надхвърля тази на която са били продадени.
Това го казвам за да не си помисли някой че разполагам с 1000 лева и чакам някой да ми направи подарък :)

Дата:   20-01-11 20:50

Обектива е намерен.
За пореден път благодаря на един и същи човек чиито ник не съм сигурен дали е редно да споменавам, за прекрасната техника с която ме радва.
Благодаря още веднъж

Re: НАМЕРЕН - Canon EF 35mm f/1.4L
Автор: claudiolentini   
Дата:   21-01-11 07:32

"Мани мани, не питай.
Измислил съм стратегия и разчитам на това , че за половинката ми всички обективи са черни и ....до там. Мисля че още не е почнала да разбира от цифрите по тях...или поне разчитам на това :)"
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Мале мале, за това не снам кога ще доиде време и аз да се пупя една L серя беличка!!!

Re: НАМЕРЕН - Canon EF 35mm f/1.4L
Дата:   21-01-11 14:12

Знаеш че винаги можеш да дойдеш и да пощракаш с мойте :) А за закупуването, виж там вече и аз съм пас...Само още 2 мерака ми останаха...ама не им е дошло времето.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР