Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 No Subject
Автор: d_f   
Дата:   14-02-11 19:41

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам съпунерка
Автор: NEPREDVIDIM   
Дата:   14-02-11 20:34

виж някоя от тези сапунерки, иам доста свястни:
http://www.magazinzadoma.com/index.php?page_id=catalog&category_id=25

Автор: clipse   
Дата:   14-02-11 21:05

[smilie18]

Автор: niksi70   
Дата:   14-02-11 21:25

кеф[smilie19]

Re: Купувам сапунерка
Автор: da.fo   
Дата:   14-02-11 22:03

Ееееее, зевзеците в този форум дали имат почивен ден [smilie11] [smilie18]

Дата:   14-02-11 22:42

Ами при така зададена обява, смятам че NEPREDVIDIM изчерпа темата.[smilie5]

Дата:   14-02-11 22:54

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=
тук няма подобни тъпи заяждания и аз реално пракопирах от там като изключих турбо, но ако искате да се правите за много вещи и на него може да му намирите кусура, а не е проблем да пиша компактен фотоапарат, но на всички които не са настроени да се правят на велики всезнаиковци е ясно за какво става въпрос и аз така озаглавена е не зададана както се изразява последният празнодумец clipse обявата съм я намерил за по-лаконична и достатъчно ясна!!!

Публикацията е редактирана (14-02-11 22:55)

Дата:   14-02-11 23:06

Пич, оправи си първо правописа преди да почнеш да наричаш някого празнодумец![smilie9]
Ти какво очакваше?!
С едно голо заглавие, че купуваш "съпунерка" някой магически да разбере точно какво търсиш и да ти го предложи?!
Не си поставил никакви изисквания, нито пределна цена, нито нищо.
По тази логика мога да ти предложа канон G12 примерно, ще го купиш ли?!

P.S. Като си "прекопирал" да беше "прекопирал" и поста с изискванията, или като са ти други, да ги беше написал... Аман от кретени![smilie9]

Публикацията е редактирана (14-02-11 23:08)

Дата:   14-02-11 23:25

първо не съм ти пич и с твоито никакво вазпитание не ме учи дали ще пиша изискавания и смятам ли за необходимо и на нищо а това аман от кретени го насочи кам себе си.

Re: No Subject
Дата:   14-02-11 23:31

[smilie19]

Дата:   14-02-11 23:37

clipse [smilie23]

No Subject
Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   14-02-11 23:42

НАТИСНИ ТУК

Ще откриеш добри цени. )))

Публикацията е редактирана (14-02-11 23:44)

Автор: ib   
Дата:   15-02-11 00:16

NEPREDVIDIM: Икономическото ти образование и инженерната ти мисъл блестят от горния ти пост[smilie23]

clipse: Спамиш, държиш се покровителствено-поучително, "дигаш ръце от кретени", но от твоя пост по-кретенски не виждам.
П.С. И правописът ти не е толкова на ниво.

d_f: Не се отказвай, горе-долу е ясно какво търсиш, ще получиш предложения (но наистина по-конкретна обява би била по-добра).
Нека баби-играят-с-теб си купи от тези апарати, чудесни са, особено тези на първата страница :)

Освен това отдолу има два бутона - "Сигнализирай за СПАМ" и "Блокирай потребителя", можеш да се възползваш от тях, ако намириш това за уместно.

Дата:   15-02-11 11:23

Да караме подред - правописът ми е на достатъчно ниво... Тук таме пропускам по някоя запетая, но не ми се редактира после, ОК?![smilie19]
При мен поне не се налага човек да дешифрира какво пиша, заради непрестанния поток от букви, разделени само от интервали...[smilie18]

Относно доколко е кретенски моя пост - ами мисля, че е по-полезен от вашия...[smilie8]
Като на вас ви е толкова ясно какво търси колегата/колежката, защо не ни просветлите, о гениалнии?![smilie10]

P.S. Нека ме блокират, не ми пука особено, то се видя за какво иде реч.[smilie8]

Публикацията е редактирана (15-02-11 11:42)

Дата:   15-02-11 11:49

"ами мисля, че е по-полезен от вашия..." - и кое му е полезното? и "защо не ни просветлите, о гениалнии?!" - защо трябва и на кои от заяждащите се просветление? и стига злоба!

Дата:   15-02-11 11:54

Ще ви кажа кое му е полезното.
В него изтъквам нещо очевидно за повечето, но явно все пак избягващо вашето внимание...
А именно, че без никакво уточнение по въпроса за търсената техника - ценови клас, възможности и т.н., е абсолютно безсмислено да се правят каквито и да било предложения...
Точно това се мъчеше да загатне с шегата си NEPREDVIDIM... Явно това е твърде сложно, за да се проумее от автора на темата, обаче...[smilie8]

Публикацията е редактирана (15-02-11 11:55)

Автор: fantazia   
Дата:   15-02-11 13:08

[smilie11] Публикацията е редактирана (15-02-11 13:09)

Публикацията е редактирана (15-02-11 13:09)

Дата:   15-02-11 13:09

шегата не е интересна и целеше единствено оргиналничене и криворазбрана духовитост и не е безмислено да се правят всякакви предложения както "мога да ти предложа канон G12 примерно", което може и да представлява интерес ако не е просто пушек, а какво на автора на темата е сложно за проумяване най-малко от всички показали тук знания ще определят и стига празни приказки и заяждане!

Публикацията е редактирана (15-02-11 13:11)

Дата:   15-02-11 13:37

ОК, упех в покупката пожелавам.[smilie8]

Автор: nepredvidim   
Дата:   15-02-11 22:09

Яяя малко по-споко!
Хора, нямате ли чувство за хумор?
Clipse не им се връзвай.
На такава тема и заглавие, особено пълни с правописни грешки подобава и такъв отговор.'
Научете се да пишете и после ми се оплаквайте.
Не съм зевзек.
Вие правите ли разлика между икономист и инженер?? Няма нищо общо...

Дата:   16-02-11 08:06

nepredvidim - разбира се че си зевзек, които във фотографски сайт се опитва да покаже знания по правопис и за твоя информация в първият пост, след които веднага започнаха неуместните заяждания нямаше нищо писано и няма за какъв правопис да става въпрос и ако това ти писане тук след като "clipse
Дата: 15-02-11 13:37

ОК, упех в покупката пожелавам.", реално бяхме приключили с разбиране се намира някои, които ще ни учи да правиме разлика между икономист, инжинер и идиот!!!

Публикацията е редактирана (16-02-11 08:29)

Автор: smilen_k   
Дата:   16-02-11 08:41

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

Дата:   16-02-11 08:47

smilen_k -[thankyou]

Автор: nepredvidim   
Дата:   16-02-11 22:22

d_f, продължаваш с глупостите си! Никой няма да ти помогне, ако продължаваш така. [smilie23]
Въпреки че си редактирал поста си, пак не си съумял да си редактираш праописните и дразнещи грешки, научи се поне да слагаш "Й" (пояснявам И кратко) [smilie18].
Да ти поясня: Още самото ти заглавие беше неграмотно, съдържащо думата "сЪпунерка"
За словореда, като цяло да не говорим. Разбира се че не е литературен форум, но когато идиота е ампутиран от чувство за хумор, тогава нещата стават траги-комични.
Айде...

Дата:   16-02-11 22:56

а бе nepredvidim правилно ли е да кажа наглец не само, че правиш глупави и инфантилни забалежки и при това казах че съм го прекопирал от друга обава и вобще не ми е зор дали е правилно но не е нагло, нахално и дебелооко твоето държание, а "но когато идиота е ампутиран от чувство за хумор, тогава нещата стават траги-комични." тук просто проумеи кои точно е идиота!!! и повече не пиши в поста!!!

Публикацията е редактирана (16-02-11 23:13)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР