Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам или заменям Nikon 70-300/4 и Tamron 28-200/3.8
Автор: bonecollector   
Дата:   10-06-10 13:30

Продавам или заменям следните обективи:
1. Nikon 70-300/4 – 5.6
2. Tamron 28-200/3.8 – 5.6
И двата обектива са без моторче, съответно нямат аутофокус на евтините Никонски тела и това е причината да ги продавам. И двата обектива са в идеално състояние, без никакви щети, с капачки от двата края. Тамронския обектив има ринг за ръчна бленда, който може да се използва и на цифровите тела. Липсата на аутофокус не е фатална, фокусира се лесно, но поради спецификата на темите, които снимам аз (бързодвижещи се обекти при слаба светлина) доста от снимките излизат размазани.
И двата са купувани отвъд окена, съответно гаранция няма.
Предпочитам да ги разменя за същите или аналогични обективи с моторче, естествено с размуно доплащане от моя страна. Т.е. ако имате тяло с мотор и обектив с мотор, лесното можете да запазите аутофокуса и да спечелите някаква сума пари :) Цена при продажба не съм мислил, защото честно казано не ми се продават, но ако направите разумно предложение ще размисля.
За контакти и щепсели: 0888 71 82 93, скайп edko150

P.S. Обявата е от името на приятел, въпроси - директно към него.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР