Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОМОЩ КОЛЕГИ
Автор: empe   
Дата:   18-07-09 21:49

Взех си камера jvc everio gz-mg330 само че нямам зарядно. Ако някой знае откъде мога да си намеря нещо, което ще върши работа моля да пише или да се обади на тел.0899/94 57 97 Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: ПОМОЩ КОЛЕГИ
Автор: guciguci   
Дата:   18-07-09 22:08

Така,като напишеш"ПОМОЩ КОЛЕГИ" мислим,че те трепят някъде..

Re:
Автор: deniac   
Дата:   18-07-09 22:13

Тия покупки на техника без зарядно винаги са били много, много подозрителни!

А и заглавието ти е [smilie9]

Автор: acdc   
Дата:   18-07-09 22:46

6том копува6 крадена техника заправи за около.ти ме умриа ма енио.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   19-07-09 00:04

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   19-07-09 07:58

Ами по другите форуми така си пищем като някой иска да му се помогне затова. И относно крадената техника не е крадена.Пък и вие като не може да помогнете по добре не пишете глупости само да се намирате на раздумка

Автор: BirdOfPray   
Дата:   19-07-09 08:59

НЕ СЕ ПРАВИ на интересен - ами пИШИ в заглавието - "Търся зарядно за камера jvc everio gz-mg330" и може и някой да ти помогне.
Аз примерно знам от къде може да си намериш - ама на наглеци като теб нямам никакво намерение да помагам.
РАЗВИКАЛ СЕ ПОМОЩ ТУКА - БАСИ...

Автор: to6ko1999   
Дата:   19-07-09 09:03

[smilie23]

Дата:   19-07-09 09:29

Аз съм начинаещ в форума и не знам къде, какво да публикувам, а относно това дали ще ми кажеш си е твое решение, ти решаваш.Тя простотията по хората ходи

Автор: harp   
Дата:   19-07-09 10:28

Empe, можеше просто да кажеш едно" извинявам се, не съобразих", вместо да се зъбиш на хората. Ако в спортните форуми този стил се толерира, тук не е така.

Автор: kirsena   
Дата:   19-07-09 10:36

"empe" мога да ти помогна с това да си купиш точно такова зарядно, но за мое и на колегите спокойствие, че не толерираме покупка на открадната стока/може да е на някой съфорумец/ ще те помоля да публикуваш тук в темата сканирана фактура или поне гаранционна карта на камерата на твое име, ако може и серийния и номер макар и да липсва някоя цифра за твоя сигурност. Така би ме убедил, а и други тук, че си я закупил от магазин по официален начин и тогава вярвам админите няма да предоставят твоето IP на подходящите институции на които работата им по цял ден е да търсят някой сгрешил с придобиването на стока.
Поздрави и чакам /е/.

Автор: ecobo   
Дата:   19-07-09 10:41

Без зарядно и не била крадена?!
Ние да не ядем доматите с колците? [smilie18]

Автор: uri64   
Дата:   19-07-09 10:51

хм....на мен веднъж ми изгоря зарядното на ноутбука докато бях в командировка в най-неподходящия момент, когато на следващия ден трябваше да правя важна презентация..добре че в магазина не трябваше да доказвам, че е мой с показване на фактура или гаранционна карта на мое име[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Jabasan   
Дата:   19-07-09 11:23

Аз продадох 2 апаратчета без документи тук във форума.На първото брат ми ги затри при пренасяне в новото жилище.Второто апаратче така го купих,и с неоригинално зарядно,от известно име във форума.След като апаратите са били без документи означава ли че съм купил-продал крадена стока?Слава богу че новите собственици не мислеха по този начин!

Автор: platinum   
Дата:   19-07-09 12:28

empe написа:

> Аз съм начинаещ в форума и не знам къде, какво да публикувам, а
> относно това дали ще ми кажеш си е твое решение, ти решаваш.Тя
> простотията по хората ходи
>

Понятието "Начинаещ във форума" не съществува. Не съм срещал досега форум с правила различни от тоя на тема "озаглавяване на тема". След като се изписа толкова можеше поне да си смениш заглавието на темата и да се извиниш с едно "ей как не се сетих".
Най-тъпото в цялата история е, че има едно място наречено 3w.jvc.bg има и google.
http://www.jvc.bg/product-list.php?id=......

Моля не ми отговаряй!

Автор: ovi77   
Дата:   19-07-09 13:46

Виж това дали ще ти свърши работа: http://alka-shop.com/advanced_search_result.php?keywords=jvc+gz-mg&search_in_description=1

Дата:   20-07-09 13:07

Виждам,че тука сте само на раздумка и губене на време. Относно крадената стока има заложни къщи от които можеш да си купиш стоки и не значи, че всичките ще са със фактури или гаранционни карти. И за мое щастие и аз работя в такава къща от няколко години. На тези които ми влязаха в положението и ми предложиха линкове благодаря предварително, а на другите да си пият хапчетата по навреме.

Re:
Автор: deniac   
Дата:   20-07-09 13:12

Нищо лично към теб, но ДАНО ДА ЗАТВОРЯТ СКОРО ВСИЧКИТЕ ЗАЛОЖНИ КЪЩИ, ма*ка им престъпна!

Техниката без зарядно в заложни къщи или е крадена, или е грабена! Вън по-добре от тоя форум, докато не сме те изяли... [smilie9]

Дата:   20-07-09 14:26

Нищо лично, ама кое по точно да изядете от мене,че не разбрах нещо [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР