Автор: novi4ok
Дата: 09-05-09 02:41
Прав си. Също така трябва да забранят на купувачите в магазините да задават въпроси на продавачите, да наказват с глоба всеки, който си позволи да изказва възгледи или разсъждения по обсъждана тема... всъщност, най-добре е не да забранят говоренето, а направо мисленето. И освен това, за несъгласие със самозвани тартори да се изпраща в Гулаг.
Когато пишех активно в е-клубове (това беше преди няколко години, когато интернет беше среда главно на интелигентни хора), имаше едно поняти: "oftopik". Няма да се занимавам да ти обяснявам защо ти го разказвам. Ако на мен някой ми го разкажеше бих се замислил и евентуално бих си изтрил поста. Колкото до това какъв се явявам: 1. Потенциален купувач. 2. Човек с мнение по конкретната темата. 3. Човек, който ужасно държи да има свобода на мисленето и изказа, доколкото не се държи грубо и не се прави на интересен. 4. Добре възпитан човек, който отговаря когато се обръщат към него и категорично избягва да се меси, когато темата няма общо с него. А ти на колко от изброените отговаряш?
И в духа на приятелския разговор - харесва ми аватарът ти - някак пасва на място.
![[cool]](https://photo-forum.net/forum/smileys/cool.gif)
|
|