Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам апарат на изплащане
Автор: nedelcho   
Дата:   08-04-09 17:12

За жалост кризата обзе и мен, но желанието да се сдобия отново с фото техника не утихва.

Та желанието ми е да се сдобия едновременно или отделно с тяло, обектив, чанта и евентуално статив.
Тялото за сега фаворит ми е Канон 40д с 28-105/3.5-4.5 USM примерно и удобна раница.

Също така проявявам интерес към Никон д200 с обектив аналог на по-горния или 50/1.8 д.

Ако някой продава и е съгласен за разсрочено плащане нека пише в темата или на лично.

Ако някой има подобна оферта нека пише - мога да помисля и над нея ако е интересна.

От гр. Добрич съм, но не е проблем да отида до Варна. В събота съм във Велико Търново, а до края на месеца имам поне едно ходене до Пловдив.

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам апарат на изплащане
Автор: hustler   
Дата:   08-04-09 17:51

ПО кой начин гарантираш че ще изплатиш техниката,и на какво оскъпявана от началната цена?

Автор: nedelcho   
Дата:   08-04-09 21:41

Хмм. Интересен въпрос.
Доста мислих и не намерих най-удачния начин.
Ако има някой юрист да вметне нещо - нека заповяда [smilie5]
Иначе съм направил консултация с вещо лице и тия дни ще го чакам да ми каже най-удачния вариант.

Автор: svilendotorg   
Дата:   08-04-09 22:23

Пич, правиш си кредитна карта и си готов. Всичко друго е меко казано несериозно - освен ако продавача не ти е приятел и не ти вярва, че ще спазиш обещанието. Иначе като почнат едни граждански процеси, ходи чакай някой да ти даде парите...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР