Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам PC Core2Duo 2GHz+
Автор: pittyman   
Дата:   09-03-09 15:46

Продавам PC HYUNDAI процесор Intel Core2Duо 2 GHz, 1GB RAM, 200GB HDD, DVD+-RW, видеокарта (външна) GeForce 8400GS 512MB, аудио 7.1, четец за карти, захранване 400W, гигабитова лан карта, клавиатура и опт. мишка; Монитор HYUNDAI 19" X91D (TFT active matrix - Brightness: 300 cd/m2 - Contrast: 700:1 - Resolution: 1280 x 1024 - Response Time: 5 ms), матрицата на монитора е Hitachi (направо не повярвах като го видях - просто цепи мрака отвсякъде). Имам възстановяващи дискове за Windwos'a, XPSP2 - ако нещо се скапе - просто се стартира диска и всичко си е готово, с програмките, с ъпдейтите (до даден момент) и т.н. В гаранция е до 12.2010 г., повече от година и половина още...
Аз съм от Г. Оряховица, но работя в Търново, така че мога да го доставя и там.
Та за цената - искам му 799 лв., приблизително
тел: ...... - Петър

Може и поотделно, но първо компютъра, след това и монитора.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам PC Core2Duo 2GHz+
Автор: pm03   
Дата:   09-03-09 19:36

Колега , тази конфигурация в момента, нова с 2 години гаранция струва около 750лв.
Казвам го просто за твоя справка ,аз си имам .[smile]

Естествено ако не бързаш да го продаваш...

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР