Автор: speditor
Дата: 30-01-09 17:31
Здравейте,
Продавам, принтер ЕПСОН 1400 с остатъчна гаранция до 23.06.2009, закупен от sky.bg
Заедно с него продавам и система за непрекъснато подаване на мастила на фирма Lyson, както и 3 пълни комплекта мастила на Media Street - всичките 6 цвята като едната бутилка е от 125мл. Тези които са запознати с параметрите на принтера и неговите консумативи знаят, че оригиналните касетки са по 11мл. Т.е. количеството мастило, което ще закупите е равно на 205 касетки!!!
Себестойност на снимка 10/15 за израходвано мастило е 0,073 лева на снимка!!!
Принтера може да се види и пробва при желание. С него са разпечатани около 200 листа А3 като цяло.
Продавам го защото си взех Epson 4880,и просто този ми е излишен в момента.
Има всички оригинални документи и дискове, както и кутия. При изпращaне с наложен платеж принтера ще бъде транспортиран с оригинални касети, за по сигурно.
Цени съответно за принтера 400 лева, за системата 100 лева, за мастилата 400 лева/цената на оригинална касета за този модел е между 30-38 лева!!!така че можете да си представите какво може да се спечели/, или общо за целият комплект 900.00!!!
Възможен е коментар на цената, но не твърде голям като се има в предвид, че транспорта е за моя сметка.
Така, че мисля, че това е една добра сделка за тези които принтират.
Телефон за връзка с мен е 0878 23 23 23 Петров, или на лични.
Благодаря за вниманието!
|
|