Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A710 IS - Продава се 200 лв.
Автор: dickbg   
Дата:   21-10-08 09:32

Продавам цифров фотоапарат Canon A710 IS. Фотоапарата е използван около година и половина. Направил е около 4000 снимки. Има лек дефект на предпазната щоричка на обектива. Дефекта е само козметичен, не пречи на снимките. Цена 200лв. Стандартен комплект 16 MB карта, алкални батерии (ще ги купя, чисто нови ако има сделка), диск и USB кабел. Има остатъчна гаранция, ще уточня по-късно докога.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A710 IS - Продава се 200 лв.
Дата:   22-10-08 16:30

[smilie24]
Отговор на някои питания:
Апарата е купен от ФОТОПАВИЛИОН-Варна за 575 лв на 28.06.2007 г. Оттам ми казаха че Canon имат удължена две годишна гаранция за модела. Не съм казал че се продава със презареждащи батерии [smilie2] . Продавам комплекта така като се предлагаше от Canon България с алакални батерии и 16 Мб карта. (Не мога да сложа оригиналните (по-точно мога ама те са играчка на сина ми и не са точно [smilie18] батерии), затова ще възстановя един комплект, ако има купувач). Дефекта не влия по никакъв начин на снимките, той се появява при затворен обектив, по-точно недозатворен. Снимките [shtrak] в профила ми са правени с него. Дефекта не отстраних, защото не се съгласих да заплатя транспортните разходи по изпращането на фотоапарата до София и обратно. (Според мен това нарушава правата ми на потребител.) После го прочетох като условие в гаранцията и намразих марката (не, по-скоро представителите и за България). Не няма да намаля цената (според мен достатъчно ниска цена съм посочил)

Публикацията е редактирана (23-10-08 23:18)

Дата:   23-10-08 23:24

[smilie24]
Редакцията не повдигна темата. Кофти [smilie11]

Автор: КъЦъ   
Дата:   03-11-08 11:35

Да ти кажа - добра цена даваш. И апаратчето мисля, че си заслужава. Сега ще ида да го погледна на живо в магазина и ще ти заявя интереса си евентуално!
Предварително заявявам, че батерии не ми трябват. Решим проблем ли е, че съм от София? И още нещо : работи ли му оптичното варио при клип?

Автор: hudson_bg   
Дата:   07-01-09 22:37

Продава ли се още апарата?

Canon A710 IS - Продава се 200 лв - продаден
Дата:   11-01-09 18:12

Фотоапарата е продаден.
Моля модераторите да затворят темата или да я изтрият.
Съжалявам за забавената реакция.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР