Автор: staev
Дата: 20-12-08 20:48
Пич, когато се запознаем, изпием 2-3 питиета, и оправим по няколко мадами заедно...може би ще е удачно да си викаме така(пич)... Ако имаш интерес обади се или ако не можеш да си позволиш, дай ми твоя телефон аз да ти се обадя и ще ти обясня , за какво става дума...И тъй като не ме познаваш и не може да знаеш, аз не съм търговец, за да правя нещо за сметка на друго. Просто по стечение на обстоятелствата дублирах заявка в Германия, където, също така, по стечение на обстоятелствата имам възможност да ползвам сериозна отстъпка...Мога и да я откажа, но така и така ще ходя до там и реших да предложа възможност на някой, да си вземе нещо хубаво и малко по-евтино, отколкото се предлага тук. Финансово съм достатъчно задоволен и не търся никаква печалба...Аз съм любител и посещавам този форум единствено и само да се възхищавам и уча от всички вас, които познавате фотографията добре...искрено се надявам и ти да си един от тези хора, а не само ...ок, няма значение.
Е, ако имаш интерес, нека се чуем, а ако не, спести си по-нататъшните коментари, моля!
Публикацията е редактирана (20-12-08 20:52)
|
|