Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам любимия ми Пентакс *istD
Автор: parasol   
Дата:   26-06-08 11:50

Здравейте,

Продавам моя мил Пентакс *istD, поради ъпгрейд.

http://www.dpreview.com/reviews/pentaxistd/

Фотоапаратът е в отлично състояние. Към него има четири SanDisk карти, вариращи от 500 MB до 4 GB, батерии и зарядно към тях.

Цена: според най-добрата получена оферта. (700 лева всичко заедно?)

Може да се види: в София или други части на страната, от 5 до 20 юли.

Живея в САЩ и затова нямам представа как вървят цените на този фотоапарат. Искам да го взема с мен за пътуването ми в България и после да го оставя на някой мераклия, затова времето на продажба е ограничено до 20 юли. Ако купувачът има належаща нужда и от обектив, мога да му оставя този, който сега ползвам основно (Тamron AF 18-200 1:3.5-6.3), но по принцип обективът не е включен в пакета. Чудесна машина e за някой, който иска да премине към DSLR.

Пишете ми на: ellie.j.ivanova@gmail.com

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам любимия ми Пентакс *istD
Автор: spa   
Дата:   26-06-08 13:03

По-скоро 400-500лв.

Автор: deadscreem   
Дата:   26-06-08 13:06

много пари искаш за тялото и мн трудно ще си намериш желаещ, най-малкото, че апаратчето няма БГ гаранция и ако нещо се преебе дори не може да те намери :)
казвам ти го съвсем приятелски, ако искаш да си продаде апарата (който смятам че е мн добър вариант за човек, който иска да премине в огледално рефлексния свят) според мен трябва да намалиш цената [beer]

Автор: b_penkow   
Дата:   26-06-08 13:13

Каква е цената на овектива?Ще ми потрябва.

Автор: zaiko   
Дата:   26-06-08 13:37

Определено никой няма да ти даде повече от 500лв... Направо е тъжно, по-добре си го остави за второ тяло - то някои сапунерки струват повече... [smilie2]

Автор: parasol   
Дата:   26-06-08 16:16

Мерси ви за съветите - ако наистина няма търсене ще си го оставя за второ тяло. Все пак освен него има и карти, една от която почти даже не е използвана и затова цената ми се стори нормална. Но както казах, нямам представа за цените. Ще видим, дано да излезе нещо.

Обективът бих го продала ако някой купи фотоапарата и няма обектив, не отделно.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР