Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Adobe Acrobat 7.0 Professional [OLD VERSION]
Автор: navy   
Дата:   13-06-08 17:34

Някой да продава лицензиран retail продукт с фактура?
Не искам новите версии, имам си креатив суит пакетите... трябва ми стара версия само за една машина за определено масто.

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Adobe Acrobat 7.0 Professional [OLD VERSION]
Автор: insight   
Дата:   13-06-08 20:41

Не знам дали те касае, защото не знам фотошоп продава ли се в ОЕМ вариант, но да ти кажа, че в Германия масово си препродават ОЕМ продукти ... има някакъв закон на европейския съюз, който не позволява да продадеш нещо, което не може да се продаде като отделен продукт.

Автор: asahi   
Дата:   13-06-08 20:57

В CREO print servers има ОЕМ лиценз на Акробат съобразно версията.

Автор: navy   
Дата:   13-06-08 22:30

Мерси за съветите...
Питам евентуално ако фирма има закупен този продукт и си е купила новия, то може да го препродаде с фактура, с кутията и т.н. както си му е реда [smilie7]
Софтуера си ми е законен, но за една отделна машина с определена дейност извън офиса не ми се дават 800 евро за акробата [smilie18] [smilie18] без ДДС [smilie7]

Асахи, нямам крео контролер [smilie7]
По принцип ми трябва само софта, затова надеждата ми беше за покупка на някой стара версия... едни 200-300 лева напълно оправдават целта за тази машина, въпроса е принципен. Иначе аз в офиса си имам 4-5 адобски пакета [smilie7] и 6 корела [smilie10]
А другия месец тряя си подновявам антивирусните [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР