Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам спешно - ПРОДАДЕНО
Автор: mano   
Дата:   28-09-07 20:02

Следва...

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам спешно
Дата:   28-09-07 20:02

Super-Takumar 50/1.4 - 85лв.
Flektogon 35/2.4 - 110лв.
BG-E1 Battery Grip за Canon EOS 300D - 100лв.
Гръб за Canon 300D - 20лв.

Обективите са с предна и задна капачки без забележки.

Останалите неща са в отлично техническо и оптическо състояние.

Намират се в Пазарджик. Пращам с куриер в цялата страна като той е за сметка на купувача.

Публикацията е редактирана (28-09-07 20:21)

Автор: GenaDP   
Дата:   28-09-07 22:27

Давай флектогон-а. Ама като за начало пусни 1-2 снимки на gena@varna.net, че "без забележки" всеки го разбира различно...

И най-важното: гледаш през обектива с/у силен светлинен източник дали има някакви наранявания по предната и задната лещи.

Дата:   28-09-07 22:36

Гена за теб винаги :) Утре ще го погледна и ще ти дам отговор.

Автор: gecata   
Дата:   28-09-07 23:01

Пращай грипа и гърба

Публикацията е редактирана (28-09-07 23:13)

Автор: dani   
Дата:   29-09-07 16:01

Здрасти.
Прати ми снимка на Super-Takumar 50/1.4 - 85лв. jordan@dm-consult.net[smilie24]

Дата:   29-09-07 19:15

Всичко запазено. По реда на запитванията.

1. Flektogon 35/2.4 - Гената
2. Super-Takumar 50/1.4
ilia_dm - Пита дали ще стане на 350D и от тук си вадя извода, че не знае какво представляват обективите на М42.
stefanstoianovitch - Пита за същото и иска снимки. Обектива е като нов и нямам време да правя снимки сега.
zizomir - Също иска снимки но каза, че ще го купи веднага. Склонен съм да му го пратя още в понеделник.
3. Gecata - Купива грипа и гърба но не е дал адрес и телефон за да ги изпратя.

Ще изпратя всичко в понеделник. Чакам адреси за доставка и телефони на желаещите. За Такумара до утре вечер ако потвърди първия го взима, ако не - втория и така.

Ще опитам да направя снимки на обектива но не обещавам.

Гена, виждал си снимки на обектива. Тогава нарочно не ти го продадох и писах, че е продаден. От цената която ти ми даде тогава свалям още малко и го взимаш. Ако някой друг го беше поискал преди теб щях да пиша, че е запазен за теб, даже мислех така да пусна обявата :)

Утре също ще отсъствам цял ден и няма да мога да отговарям на лични до вечерта.

Благодаря на всички.

Публикацията е редактирана (30-09-07 18:15)

Дата:   29-09-07 20:38

Мано, на ЛС ти изппратих адрес и тел бре, още нощес, но ето пак:
Георги Георгиев,гр.Г.Оряховица до офиса на еконт експрес до поискване с наложен платеж./Грипа и гърба купувам/
Тел.: 0886 625 802

И дом. адрес ако искаш ще ти дам , ама няма кой да ги чака еконтците цял ден да ми го разнасят на адреса, като и без това всяка сутрин денят ми започва от там.

Публикацията е редактирана (29-09-07 20:40)

Дата:   29-09-07 23:02

Гледал съм и аз някъде в одвъдното :)

Дата:   29-09-07 23:03

[beer] , айде чакаме си пратките

Дата:   30-09-07 18:15

За Такумара от изброените горе никой не се обади, така че ще замине за Stoyan_5, тъй като той беше човека, който го поиска още от момента, в който го купих. Обещах му го от тогава но него го е нямало в страната и едва сега ми писа. Ако той нещо се откаже остават другите но ми е спешно и не мога да ги чакам повече.

Честито на всички.

Автор: ilia_dm   
Дата:   30-09-07 20:35

mano -наистина не познавам този вид обективи,ако не е продаден още-прати ми няколко снимки ПРАВЕНИ с този обектив ,така ще преценя .Пратил съм адрес

Дата:   30-09-07 22:45

ilia_dm, вече е продаден. А относно обективите на М42 ще ти дам кратко инфо. Това са обективи, произвеждани доста отдавна и са на резба а не на байонет. За да станат на цифрови тела е необходимо да се закупи преходник към съответния байонет. Някои от тези стари стъкла са с много добро качество и не отстъпват на съвременните скъпи обективи почти по нищо освен по това, че са с ръчен фокус.

Някои по известни имена като Такумар, Флектогон, Юпитер, Волна и др. могат да се намерят из базара втора употреба на цени от около 5-10 пъти по-ниски от съвременните автофокусни обективи. Произвеждат се вече платки (глухарчета), които дават възможност апарата да потвърждава фокуса все едно въртиш автофокусен обектив на ръчен режим.

Ами това е за сега, надявам се да съм задоволил любопитството ти.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР