Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Prodavam FotoMateriali
Автор: BRC_Organiser   
Дата:   08-07-05 20:30

Re: Prodavam FotoMateriali
Автор: speedlite   
Дата:   08-07-05 21:40

На склад ли са или с "две-три седмици доставка"?
Автор: brc_organiser   
Дата:   09-07-05 18:56

Na sklad v skladove sa. V zavisimost ot mestopolojenieto 1-4 dni...
Автор: bob4e   
Дата:   09-07-05 19:01

daj ceni na vsi4ko kodak.[smilie24]
Автор: svilen66   
Дата:   09-07-05 22:41

Мерси за цените добри са -очаквам и за другите продукти-особено ме интересуват флаш картите
Автор: fotok   
Дата:   11-07-05 12:36

Може ли да ми изпратите цени на Kodak продукти fotok@abv.bg
Автор: fotocolor   
Дата:   11-07-05 13:46

Дай ценовата листа.Писах ти на мейла който си оставил.
Дата:   12-07-05 20:52

Izvinqvaite, 4e se bavq, no po4ti ne mi ostava vreme da se dokopam do PC..
6te napravq vsi4ko vyzmojno utre da otdelq vreme da otgovorq na vsi4ki zainteresuvali se.

Pozdravi!
Дата:   13-07-05 20:31

O...
Molq tezi, koito se interesuvat da ostavqt telefonni nomera ili adresi, za da gi informiram, tyi kato se okaza, 4e nqmam vreme da se zanimavam s poshtata..

Blagodarq Vi.. :-)
Автор: feon   
Дата:   13-07-05 20:37

feaendel@abv.bg
[smilie24]
Автор: P_H_V   
Дата:   14-07-05 16:37

info[smile] vlahov.org

Публикацията е редактирана (27-01-06 01:50)
Автор: fobo88   
Дата:   14-07-05 17:31

fobo88@abv.bg

pratete mi ceni na
fotofilmi, fotoaparati, baterii i pameti
Автор: feon   
Дата:   14-07-05 17:34

az poluchih mail, che choveka nyamal vreme da prashta po poshtata i da mu zvunnem vsichki na gsm-a da go popitame kakvo ima i kolko struva [smilie5]
Автор: bob4e   
Дата:   14-07-05 17:34

spas_d@gbg.bg
......
[smilie24]
Автор: fotok   
Дата:   14-07-05 17:39

Значи оставяме телефони,адреси и така вие ни се обаждате и ни диктувате цени и продукти, които предлагате а ние си записваме .
Благодаря!
Редно е като предлагате нещо да го предоставите на евентуалните ви клиенти да се запознаят с него,още не съм чул някой да обяснява по телефона какви стоки предлага и на какви цени!
Ако сте коректни моля изпрате ни по електронен път това за което помолихме.
Дата:   15-07-05 21:23

Da pravi ste. Izvinqvam se i dori syjelqvam, che podhvyrlih na shefa za elektronna reklama. Toi gleda PC-to kato golqm kamyk i veche se skarah s nego za metoda mu na rabota.
Jelae da dogovarq ceni lichno.
Vie si precenete dali da se zanimavate..
Inache firmata e MNOGO konkurentno sposobna i ima edna ot nai-golemite skladovi bazi. Mogat da bydat napraveni neustoimi oferti. Shte ostavq hitrite sred vas da se uverqt v dumite mi.
Za ostanalite syjelqvam, no nqkoi hora na sredna vyzrast ne mojaha da razberat shto e to komputyr i za kakvo sluji internet i taka na tatyk...
Izvinete me oshte vednyj, ako Vi se e storilo che si pravq maitap s vas ili neshto ot sorta.

Pozdravi!
Автор: ikabo   
Дата:   15-07-05 22:21

моята фирма е неизвестна, но мой приятел ми остави две консерви по 5 литра сух проявител френски - Кодак - Mikrodol X - за филми !
Като разтворите консервата в 5 л вода, след това го разтваряте 1:2 и имате 15 литра проявител високо качество за филми , супер дребнозънест !!!
цена - 25 лв , за кутия ![beer]
Автор: fotocolor   
Дата:   15-07-05 22:37

Еееееееееееееееееее е поне пишете на бьлгарски.Така никой няма да ви приеме на сериозно.Ако не можете това е друг вьпрос.Доста хора от форума мислят че си правите БЬЗИК с тях.
Автор: ikabo   
Дата:   15-07-05 23:12

фотоцветен , много са ми трудни другите езици [ezik] , иначе с удоволствие бих писал на бразилски ....
А и една консерва Кодак - FIXOL , сиреч фиксаж , вЕрвайте ми !
Автор: boni   
Дата:   16-07-05 02:09

Аз не виждам да правиш "електронна реклама" някъде,както знаеш рекламата навсякъде се заплаща.Базара е направен да си продават хората личната техника,а не фирми да рекламират продукти без пари.
Когато шефът ти разбере що е компютър и защо има смисъл да се рекламира в интернет,нека се обади:))
Не се допуска реклама в базара на фирми и търговци,за тази цел си има място за реклама в сайта.
Ако си решил да продадеш нещо на форумци без печалба,просто защото са ти симпатични - моля няма проблем,но ако си решил да правиш бизнес и да печелиш пари чрез този сайт е редно да си плащаш за рекламата.

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена