Автор: vsulov
Дата: 22-01-07 17:17
След като не ще да се продаде 28-105 / 3.5-4.5 (вижте другата ми обява), пускам и този, макар че мислех да си го пазя... някакви специални взаимоотношения имаме с този обектив - видя ли го някъде на приемлива цена, го купувам, ала сега точно го продавам...
Наумил съм предстоящ upgrade на доста оптика (за мен и жената ) и затова първо разпродавам куп неща (търсете и други обяви):
Та, продавам обектив Canon EF 28-70 f/3.5-4.5, в отлично състояние, без никакви забележки.
Обективът е с изключителни оптически качества. Вижте тестовете на PhotoZone - според резултатите единственият варио обектив в диапазона, който бие този по резолюция е Canon 28-70 (24-70) / 2.8 L. Съответно обективът, който продавам, според сайта, е по-добър като резолюция от всички други подобни вариота, вкл. Sigma 18-50 / 2.8, Tokina 28-70 / 2.8, Tamron 28-75 / 2.8. Резолюцията е отлична както в центъра, така и по краищата. Дисторсиите са минимални. Ниски хроматични аберации.
Обективът, който предлагам, вече не се произвежда, но цената му като нов в САЩ е била $350-$400.
Все пак ето някои недостатъци на обектива: не е USM - но все пак фокусира достатъчно бързо, макар и малко шумно. Не е и f/2.8...
Цена: 300 лв.
Намира се във Варна. Разходи по транспорт до други места - за сметка на купувача.
За контакти:
vsulov@dir.bg
......
Владимир Сълов
|
|