Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 туториал за Кепчър НХ
Автор: джъмбо   
Дата:   23-11-06 22:05

http://www.luminescentphoto.com/capturenx.html

не е нещо много уникално ако трябва да съм честен но е помощник

има ПДФ с описание за основна работа с програмата писана от потребетел

не е подробно разглеждане на функциите а просто споделяне на някои трикове как се използва за основна обработка

съдържа работните кадри (нефове снимани с д2х) и съответните настроийки за тях

както и няколко готови сетинга

купихме го кооперативно с йовко
който иска копие и му се дават 5 левчета да се обади

по принцип не го правя за бизнес така че не мисля да се занимавам с пращане по куриери и тем подобни така че да ме извиняват тези от другите градове (а могат да измислят на кой в софия да го дам)

ами това е [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: туториал за Кепчър НХ
Автор: ascent   
Дата:   23-11-06 22:49

Добре, давам 5 лв, но после ще го пусна на всички да дърпат свободно... Съгласен!?? Кажи кога, къде и как!!?

Автор: Тед   
Дата:   23-11-06 23:09

Автор: джъмбо

Аз съм готов. Дай начин на ЛС>

Автор: asahi   
Дата:   24-11-06 08:18

Изчакай да си покрият част от загубите и тогава пускай. Иначе няма сми да ти го дават за петарка.

Автор: aquarius   
Дата:   24-11-06 09:08

Аз искам!!! [beer] [beer] [beer]
Как и кога може?

Автор: ivano   
Дата:   24-11-06 10:12

kade moga da si kypja programata v bg

Дата:   24-11-06 13:02

от магазина фотосинтезис или от профайлд ......

Дата:   24-11-06 13:28

Джъмбо, имаш лично съобщение... кажи кога и къде да го взема диска... разбира се, че ще изчакам... по груба оценка... като го вземат 10 човека и вече разходите са се изплатили (нали не го правиш за бизнес:))... нека 'точат' хората :)))!!!

Дата:   24-11-06 13:30

хаха след това изказване..... но да ако сме 10 човека всички ще сме наравно

Автор: tochnia   
Дата:   24-11-06 13:45

[smilie24]

Публикацията е редактирана (24-11-06 16:22)

Дата:   24-11-06 13:52

Нема лошо да му се изкарат парите. Щом са вложени.

Дата:   24-11-06 13:53

ами беше пуснато преди време сега ми остана време да го размножа, ако толкова искаш доказателства има тема пробвай се с търсачката..... всъщност я майната му няма да се занимавам който иска има сайт да си го поръчва и да прави каквото иска с него после.....

Дата:   24-11-06 14:08

ХАХА, ако го вземем 10 човека, само ние ще сме наравно, вие с Йовко ще сте си избили 'кинтите' :)))... все пак е 'гот че сте го открили туй нещо [beer] ... А за тези чакащите, диска още не е у мен, така че купувайте, не се кумете... то след 1-ви януари едно кафе ще е толкова... к'во му плащаш :)))!!! [shtrak] Все пак, познавам хора в провинцията, за които 5 лв са много пари... и за тях го правя... пък джъмбо, ти нали каза, че не е бизнес-с-с... нека се съберем поне 10 човека... да прежалим по 5 лв и после да го пуснем в мрежата... иначе ако всчко трябваше да си купуваме, колко хора щяха да знаят фотошоп (и само той ли е), а...!??[shtrak] [thankyou] [smilie24]

Дата:   24-11-06 14:28

Айде, бе хора... нека не се нападаме само, Джъмбо и Йовко са открили едно полезно нещо... хората са дали някакви пари, нека си ги върнат... няма лошо в това... нека не ги отказваме... 'баси, идете в един детски дом, ей така, за 5 минути по коледа (ако щете, снимайте), погледнете децата в очите и после решете дали си заслужава да се карате за 5,10... 50 лв... а'е, да не правим от мухата слон... чакам още няколко 'чиляка' и да го вземем т'ва нещо... knowledge belongs to the world [smilie21]

Дата:   24-11-06 14:30

Никой не е пророк в собственото си село.

Автор: tochnia   
Дата:   24-11-06 14:54

Добре, по-принцип каузата е добра.. но нека всеки които им плати да го пишат в тази тема.. и станат ли 10(8) човека да качат книгата някъде за свободно теглене.. [smilie8]

Дата:   24-11-06 16:02

както казах който иска да го купува и да го качва, аз няма да се занимавам, имате адрес на сайта имате и кредити карти.... до сега да го бяхте изтеглили.....

но това Все пак, познавам хора в провинцията, за които 5 лв са много пари... и за тях го правя... си го запазвам в златни

сети се защо

Автор: Тед   
Дата:   24-11-06 16:04

"Автор: джъмбо
Дата: 24-11-06 13:53

ами беше пуснато преди време сега ми остана време да го размножа, ако толкова искаш доказателства има тема пробвай се с търсачката..... всъщност я майната му няма да се занимавам който иска има сайт да си го поръчва и да прави каквото иска с него после....."

Аз потвърждавам, че първо Джъмбо е точен пич, не само за PDF, имал съм и друг път коректно отношение от негова страна /за Фобо да не говоря/.

Джъмбо предложи за желаещи да се кооперираме още преди да го е взел.
Аз узявих и тогава желание, но той ми каза като го вземем ще оправим нещата.

Убеден съм, че Джъмбо не го прави за печалба и е наясно, че може един да го купи и да го пусне в нета.

Тука определено първо оплюваме някой и после гледаме да оправим нещата.

Дори и да иска да спечели не виждам нищо лошо.Аз и да искам не ми се занимава да го купувам, а и ще излезе 5-орно по-скъпо.

Мисля, че Джъмбо искаше да помогне, а не да забогатее.

Дата:   24-11-06 19:35

Ех, хора, аз лично не съм казвал, че Джъмбо не е точен и така нататък... можех и да взема диска и да го пусна след това... просто исках да кажа какво аз бих направил след като го взема... пък Джъмбо да си прецени дали да ми го даде... засега още нямям отговор нито тук, нито на ЛС къде мога да взема диска...а дали е било за печалба или не... времето ще покаже

Дата:   24-11-06 20:13

Всъщност явно диск няма да видя, така че който иска, да купува... аз само исках да помогна, ама нейсе... за мен тази тема е приключила... а'е наздраве [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР