Автор: e-mil
Дата: 11-11-08 10:38
Брилянтин е точно зад Партийния дом в началото на Московска. Като застанеш на паркинга с гръб към БНБ ще го видиш.
stardriver
Погледни календара. Годината не е 1978, а 2008 и покани за апокрифни прожекции не ни карат автоматично да тичаме към мястото. В София всяка вечер се случва по нещо и човек няма нужда да бъде "изявен критик" за да иска повече информация. За теб може тази прожекция може да е събитие, но за мен все още не е. От година-две насам куцо и сакато снима късометражни филми и за да ме накара някой да гледам филма му, а не примерно Bach в Червената къща (който е почти по същото време), трябва да има причина.
Да видиш как убиват един от админите си е сериозна причина , но ето че я научавам случайно от актьор във филма, а не от продуцента, на когото работата му включва да ме заинтригува.
Ако някой ден ти ръководиш подобен проект, ще разбереш, че критиката от потребителите не е заяждане, а нещо за което трябва да се замислиш. Заяждане е когато някой кибик като теб започне да философства с изтъркани фрази като избиването на комплекси.
|
|