Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Търся съвет за LCD Wide монитор...
Автор: Demiss   
Дата:   28-07-08 17:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся съвет за LCD Wide монитор...
Автор: Kalio   
Дата:   28-07-08 17:50

Не!Вземи си belinea 1980s2 за тия пари с MVA premium матрица.[shtrak]

Автор: _koko_   
Дата:   28-07-08 18:05

Аз също ти препоръчвам белинеа-та. Щом ще го ползваш за обработка на снимки, забрави за монитор с тн матрица. Белинеа-та малко фирми я предлагат а в момента мисля, че никъде я нямат. Не съм много сигурен де. Така прочетох в друг форум преди няколко дни. Друга алтернатива е Lenovo L190x. С S-PVA матрица е. Цената му е около 480 лева. Аз имам по-голямото му братче (L220x) и съм много доволен.

Дата:   28-07-08 21:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: dau   
Дата:   28-07-08 22:05

инчовете ли е най-важното?

Автор: Kalio   
Дата:   28-07-08 22:17

и цвета ,требе да е черен [ezik]

Дата:   28-07-08 22:20

Автор: darksorrow   
Дата:   28-07-08 22:24

22 инча за 400лв с добра картинка е мишън импасибъл.

Публикацията е редактирана (28-07-08 22:36)

Re:
Дата:   28-07-08 22:29

някои хора се опитват да ти подскажат нещо ама който не може да мисли спам ще ми се вижда...

Дата:   28-07-08 22:35

Като искаш да е 22 инча си вземи като моя. Може да не ти вдъхва доверие но монитора е страхотен. За тия пари (около 800 лева) по-добър монитор едва ли ще намериш. С 8 битова матрица е което ти дава реални 16,77 мил. цвята, а не като тоя филипс който споменаваш чиито цветове реално са 262 хил. И зрителния ъгъл е 178/178, а при филипса е 160/160. А и за сега Леново-то е единствения 22 инчов монитор с резолюция 1920х1200. Няма друг монитор с по-малък пиксел.

Edit: Сега видях, че Филипс-а няма DVI, което е голям минус.

Публикацията е редактирана (28-07-08 22:45)

Дата:   28-07-08 23:07

Дата:   28-07-08 23:28

От инфото се разбира, че монитора е с тн матрица. А тя е 6 битова. Което ще рече реални 262 хил. цвята. Тва 16,7 е пълна измислица. Както и динамичния контраст, който не върши никаква работа. А и парите не ги бера по дърветата а работя по 55 часа седмично за заплата под 1000 лева. Както има една приказка "Не съм чак толкова богат за да си позволя евтини неща."

Re:
Дата:   28-07-08 23:37

не става само с ядене...

Автор: sixty   
Дата:   28-07-08 23:50

имам такъв самсунг..ако ти тряя за фотошоп много лъже в цветовете .. =) пробвах да го калиблирам .. ужас..[smilie7]

Дата:   29-07-08 00:10

Автор: tochnia   
Дата:   29-07-08 00:21

Точно Samsung са боклуците за разлика от ViewSonic и Belinea които правят и монитори на професионално ниво! [shtrak]

А 430лв си е евтино за монитор...
И за тези пари имаш избор или си взимаш 22" инчов боклук, или си вземаш 19" свестен [smilie5]

Публикацията е редактирана (29-07-08 00:22)

Автор: volokin   
Дата:   29-07-08 00:22

В момента съм единия монитор на бюрото ми е FlexScan S2111W EIZO доволен съм. Нямам забележки, освен дизайна - не харесвам бялото.

Дата:   29-07-08 00:39

Re:
Автор: IvcheTo   
Дата:   29-07-08 00:43

леново е айбием [smile]

Автор: bozo   
Дата:   29-07-08 00:47

EIZO...ако цветовете са от значение...

Дата:   29-07-08 00:54

Viewing Angle (Horizontal/Vertical) 170/160, Response time 2ms

От това инфо рабрах каква е матрицата. А тя със сигурност е ТН. А точно защото 430 лева са си пари няма да ги хвърля на вятъра и да си взема някъв боклук. За мен ТН си е боклук и тва е. И никой не може да ме убеди в обратното. Пък ти като толкова държиш да е тн, ходи в техно-не знам си кво и си избери който искаш. Там всички монитори са с тн матрица. С изключение на 2-3 модела от Т серията на самсунг.

Автор: tochnia   
Дата:   29-07-08 00:56

Tochnia може и професор да стане след време ама ти нов 22" монитор хубав за 430лв няма да си вземеш [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-07-08 01:04

Demiss, ти пък кат си толква отворен що пускаш тема тук , а? В първия пост даваш някъв модел и питаш дали става. Еми всички ти казаха, че не става. Дадоха ти се няколко конкретни модела. Кво искаш повече? Ходи да лягаш че стана късно.

Публикацията е редактирана (29-07-08 01:05)

Автор: irusev   
Дата:   29-07-08 01:22

Demiss написа:
"Това е моят окончателен и твърд избор!"

Ти защо въобще пускаш тема и търсиш съвет след като си си решил вече?... Ако искаш да знаеш дали е добър наистина за фотография (както любезно си попитал във първият пост) и аз ще ти кажа, че за парите си е хубав, но не и за фотография. Съветът ми е да не се дървиш толкова на съфорумците... всички се опитаха да ти помогнат, като отговориха на конкретно зададения от теб въпрос: "Добър ли е изборът ми?" Дори и Точния гледам ти е дал добър съвет относно марките... Успех при избора[smilie24] ... и не избирай монитора по цвета на корпуса, а по "цвета" на матрицата[smilie5]
[smilie24]

Дата:   29-07-08 01:52

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »