Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony A100 ili Canon EOS 400D
Автор: bobi91   
Дата:   19-03-08 22:39

Какво мислите по въпроса ? [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Sony A100 ili Canon EOS 400D
Автор: hotsnail   
Дата:   19-03-08 22:44

A200 [smile]

По-бърз АФ, по-добро управление на светкавицата, по-добра стабилизация, по-малко шум, по-точен АФ, исо 3200, по лесно управление, по-леко тяло, по-добра батерия. Същите пари.

400Д е вече стар и не много успешен модел.

Публикацията е редактирана (19-03-08 22:49)

Автор: apollo   
Дата:   19-03-08 22:52

400Д е всичко друго но не и неуспешен модел [smilie24]

А конкретно в случая - или Канона или Пентакс К100Д Супер [smilie24]

Автор: apollo   
Дата:   19-03-08 22:55

Хотснейл имаше предвид А200 и наистина е прав за цената... определено е атрактивна [smilie24]

Автор: hotsnail   
Дата:   19-03-08 23:02

Сони А200 е доста по-добър от А100 ако сега трябва да избираш.

виж това

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=REVIEW&ARTICLE_ID=10

Пентакса е хубав и той ама е 6мега пиксела стабилизацията му е малко по слаба, АФ е по-бавен. Предимството му е че може да ползваш евтини обективи на м42 значително по-лесно и шума е по-нисък (при печат на снимки това няма да се види въобще).

Не съм експерт по Канони ама новия 450Д, които може би дори го има по магазините (или ще стане до дни), е доста по-интересен - нека аполо или друг експерт по канони каже.

Това дето имам предвид за 400Д е че предишния модел беше доста по-популярен и май остава ненадминат откъм шум в този клас апарати.

В новите модели Канон и Сони доколкото чета са сложили технологиите от горния клас в по-малко тяло и с опростен интерфейс и има ефект (поне при Сони).

Бележка: мисля да си купя нов апарат та А200 го разглеждах и доста четох.

Ако си навит да дадеш към 1400 лева Сони А350 има и LiveView и 14 мега пиксела.

Публикацията е редактирана (19-03-08 23:06)

Автор: PeterPAN   
Дата:   20-03-08 08:12

Важно е какви обективи може да си позволиш и какво ще снимаш ;)

Аз снимам с А100 и съм доволен, за успешна снимка най важното е подходящата светлина, при лоши светлинни ускловия всички камери се държат еднакво [smilie5]

Определена камера би ти дала малко предимство пред другите системи и то в много малко случаи и ако знаеш как да я използваш

Най добре иди в магазина вземи пробвай 2-3 камери и си прецени сам за себеси, след това виж какви обективи се продават колко струват, кои ще ти трябват кои може да си позволиш и т.н..

Щом си минал на ДСЛР никога няма да се успокоиш и все ще искаш да си купуваш нещо ново я обектив и т.н...

Ако няма да снимаш сериозно по добре си вземи някоя доказана сапунерка и си готов, при всички случаи крайният резултат ще е по добър от ДСЛР макар Канон и Никон със гаден обектив

[smilie24]

Автор: bobi91   
Дата:   20-03-08 11:48

xmmmmm..... [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »