Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Подкрепете една идея :)
Автор: rumyana.popova   
Дата:   28-02-08 18:48

Подкрепете една идея за празника на Св. Валентин, като я видите и гласувате за нея на адрес:

http://www.lesnoedaizberesh.com/?p=ideas&id=61

Ако ви хареса, разбира се...[smilie8]
Празникът мина, но гласуването продължава до края на февруари, така че - когато и откъдето можете...

Отговори на това съобщение
 Re: Подкрепете една идея :)
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-02-08 18:58

Любовта е като цвете, за което трябва да се грижим всеки ден. За онези, които се обичат, всеки ден е празник на любовта. Ако чакаме 14 февруари, за да подарим на любимия целувка, цвете, бутилка или бонбони…, ако решим, че сега е моментът да отидем на ресторант, на екскурзия в страна или чужбина…, ако смятаме, че това е „подходящият” ден за вечеря на свещи или легло от рози – значи трябва сериозно да се замислим дали е истинско онова, което наричаме „любов” или дали ние сме „истински” в нея. Струва ми се, че, ако наистина обичаме човека до себе си, трябва да направим така, че той да има усещането, че всеки ден е 14 февруари, което означава, че и на 14 февруари е най-добре да бъдем самите себе си. Ако обаче чувстваме, че отношенията ни могат да станат по-красиви и по-истински, всеки ден е подходящ за едно ново начало. Защо това да не е празника на „Свети Валентин”…

Браво!
Някои открил, че католическият празник е излишен [smilie5]
Няма какво да подкрепям, защото отколе съм си бил на това мнение.
Е аз на 14 подарявам нещо на гаджето, че де а знам то дали е на моето мнение [smilie5]
Така казва....ама жените едно казват, па друго си мислят....та за всеки случаи [smilie18]
Не обичам да се съобразявам с дати за прекарване на празници някъде. Най-малкото, защото на определени дати е най-невъзможно да се направи какъвто и да е празник, като се юрне стадото и затлачи де що има наоколо. [smilie7]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »