Автор: Mobby_Dick
Дата: 28-02-08 18:58
Любовта е като цвете, за което трябва да се грижим всеки ден. За онези, които се обичат, всеки ден е празник на любовта. Ако чакаме 14 февруари, за да подарим на любимия целувка, цвете, бутилка или бонбони…, ако решим, че сега е моментът да отидем на ресторант, на екскурзия в страна или чужбина…, ако смятаме, че това е „подходящият” ден за вечеря на свещи или легло от рози – значи трябва сериозно да се замислим дали е истинско онова, което наричаме „любов” или дали ние сме „истински” в нея. Струва ми се, че, ако наистина обичаме човека до себе си, трябва да направим така, че той да има усещането, че всеки ден е 14 февруари, което означава, че и на 14 февруари е най-добре да бъдем самите себе си. Ако обаче чувстваме, че отношенията ни могат да станат по-красиви и по-истински, всеки ден е подходящ за едно ново начало. Защо това да не е празника на „Свети Валентин”…
Браво!
Някои открил, че католическият празник е излишен
Няма какво да подкрепям, защото отколе съм си бил на това мнение.
Е аз на 14 подарявам нещо на гаджето, че де а знам то дали е на моето мнение
Така казва....ама жените едно казват, па друго си мислят....та за всеки случаи
Не обичам да се съобразявам с дати за прекарване на празници някъде. Най-малкото, защото на определени дати е най-невъзможно да се направи какъвто и да е празник, като се юрне стадото и затлачи де що има наоколо.
|
|