Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избрани снимки от категория...
Автор: n1x0n   
Дата:   14-12-07 11:07

Защо като вляза в конкурсите "Мелник" и "Кукерландия" /независимо откъде влизам/ - половината, че и повече от кадрите не се виждат?

Гледам че надписа отгоре е "Избрани снимки от категория...". Как точно се виждат ВСИЧКИ снимки, а не само "Избрани"?

Отговори на това съобщение
 Re: Избрани снимки от категория...
Автор: DPV_Editor   
Дата:   14-12-07 11:10

Рейтинг А "от началото"? [smile]

Дата:   14-12-07 11:21

Нека повторя пак: влизаме във ФФ, скролваме надолу до Конкурси, кликаме по избор на Мелнишкия или Кукерския конкурс... и виждаме само част от кадрите. Каква е причината?

Автор: admin   
Дата:   14-12-07 11:40

Виждат се качените снимки през последния месец и също така се виждат в рейтинг всички снимки минали 20т. Смятаме за ненужно да се виждат снимки, които за един месец не са успяли да съберат 20т. В конкурс Мелник се виждат всички снимки, там не е изтекъл един месец още.

Публикацията е редактирана (14-12-07 11:41)

Дата:   14-12-07 11:56

Каква точно е идеята на това с единия месец? Кому е от полза да се виждат само половината снимки в един конкурс?!

Айде, това с 20-те точки го разбирам, има някаква логика.

Автор: boni   
Дата:   14-12-07 12:00

Ами кому е от полза да се виждат снимки, които не са успели да съберат 20т за един месец??? Всички снимки минали 20т така или иначе се виждат в рейтинга, независимо кога са пуснати. Ако искаш да ги видиш, просто иди на рейтинг.

Дата:   14-12-07 12:21

Що не четете само не мога да разбера?![smilie8]

Казах - това със 20-те точки е ОК! Рапорт даден, рапорт приет. Разбрах го от първия път и се съгласих.

Въпроса ми беше за това с единия месец каква му е точно идеята? Нито се разделят хубави от лоши, нито се изравняват някакви шансове. Наистина не разбирам какъв е смисъла човек да влезе категорията на някой конкурс и да не може да види половината снимки.

Всички снимки минали 20т така или иначе се виждат в рейтинга, независимо кога са пуснати.

Кой е тоя "рейтинг"?! Тоя дето е горе вдясно и като го кликнеш дава:
"В базата данни няма намерени снимки отговарящи на това търсене."

Дата:   14-12-07 12:23

Никсъне, всеки конкурс си има рейтинг "от началото"

Дата:   14-12-07 12:24

Пише си много ясно - "последния 1 ден", "последните 3 дни", "последните 30 дни" , "От началото"

Автор: praetorian   
Дата:   14-12-07 12:25

Никсън, кликни тук [smile]

https://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_RAITING&PERIOD=5000&CATEGORY_ID=59

Дата:   14-12-07 13:43

Аз имам доста забележки по ползваемостта на интерфейса на ФФ, ама тва направо ми скри шапката. [smilie5]

http://img529.imageshack.us/img529/5725/screencapture009ya4.jpg

Значи, имаме едно общо меню "албум", обособено графично и т.н.

Изведнъж се оказва, че над червената черта нещата се отнасят за всички галерии, а под чертата - само за галерията в която се намираш?! Е хубаво, ама тази черта съм я сложил аз. Реално там няма никакво разделение, което да те навежда на мисълта, че се отнасят за различни неща тези подменюта.

От сутринта си говоря по този въпрос с 3-ма форумци, които са тук поне от 2-3 години. НИКОЙ от нас не подозираше за това как функционира това меню.

Имам всички основания да смятам, че от новодошлите минимум 50% също си нямат никаква идея по този въпрос. Те просто кликат на галерия Конкурс Едикойси, виждат каквото им излезе и тва е... защото това е естественият път на навигация на потребителя. Елементарна логика е той първо да има достъп до всичко, а чак после да има опцията да филтрира съдържанието - по А, по Б, по ден и т.н.

Автор: Skic   
Дата:   14-12-07 13:52

Никсън, преди време се ровичках, но понеже е адски досадно почти спрях да ползвам доста от предлаганите възможности. Ако имам време разглеждам албума, до някоя си страница, влизам в профила на дадени автори и така. Наистина това не помага на никого, но такова е положението! А сега и като разкарах дискотеката и други дребни досадности вече се диша [smilie5]

Никсъне [beer] Дано мнението ти бъде взето предвид [smilie24]

Автор: dila   
Дата:   14-12-07 16:48

хм и аз нищо не разбирам, а ве4е 2 седмици ми излиза все така без снимки като кликна рейтинг за категорията

Рейтинг А: последния 1 ден "Кукерландия" ( виж Рейтинг 3 часа )

В базата данни няма намерени снимки отговарящи на това търсене.

и 2ро : Избрани снимки от категория "Кукерландия" : ама тогава защо не се виждат снимките, които са достигнали голям рейтинг/ и А и Б/ те пове4ето са скрити, трябва да ги търсиш из менюто :([smilie11] [smilie11] [smilie11] защо така ??? И така де, то няма общо със 1ния месец

Публикацията е редактирана (14-12-07 16:51)

Автор: dila   
Дата:   14-12-07 16:50

Имам всички основания да смятам, че от новодошлите минимум 50% също си нямат никаква идея по този въпрос. Те просто кликат на галерия Конкурс Едикойси, виждат каквото им излезе и тва е... защото това е естественият път на навигация на потребителя. Елементарна логика е той първо да има достъп до всичко, а чак после да има опцията да филтрира съдържанието - по А, по Б, по ден и т.н.

хм, точно така [smilie11]

Автор: drex   
Дата:   14-12-07 16:59

вярно е малко кофти навигацията... доста се лутах преди време докато намеря каквото ми трябваше.. е аз съм от новодошлите и малко по-малко навлизам в нещата :)
подкрепям Никсъна :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »