Автор: mixmike
Дата: 16-11-07 14:53
баце, на мен пък ми се струва, че се държиш изключително грубо с всеки един изразил несъгласие със собственото ти мнение за собствената ти снимка, която ти САМ смяташ, че е шедьовър.
Еми не е.
Не ме интересува нито снимката ти, нито това дали ще се заядеш с мен, нито дали ще се изсереш под мои снимки. Вземам отношение единствено за да ти кажа, че не се усещаш и се правиш на неразбрал, но под първата снимка на няколко пъти доста грубо си обидил няколко от писалите.
Никой не ти е длъжен, нито да ти дава критика, нито да ти обяснява защо не е гласувал, нито нищо. Малко тъпо обобщение ще направя, но това е присъщо за голяма част от младото поколение...(то и на старото, ама не чак толкова). Мислите си, че някой, (държавата, тати, мама, стринка, шефа, съфорумците, магазинерката, депутатите, президента и т.н.) ВИ Е ДЛЪЖЕН.
И когато получиш/те упрек - цялия гняв на който сте способни се изсипва към човека отправил критиката. "Тоя къв е, я му виж гадните снимки, приятели само са му гласували и т.н...."България не ме обича, а аз съм ебати пича!"
Всеки има право на мнение, и малко или много - огимаг си е казал неговото. Кат не те кефи - блокираш го и продължаваш да "събираш лаври" от типа "!!!" "+++", "удивително", "неземно" и т.н. А не заядливо да пуснеш друг вариант на снимката с иронична забележка към Огимаг, и който не хареса снимката веднага да го причисляваш към "групичката на огимаг"
Последно за да не задълбавам - Плюеш по сайта, че бил такъв и такъв, имало групички дето си гласували един за друг, ако си бил пуснал тази снимка от името на Таурус13 си щял да събереш повече гласове...
ТУК ти е ГОЛЯМАТА ГРЕШКА. Всеки един от наистина добрите автори във форума има собствен стил, и дори да сложиш снимката му между 100 подобни, всеки един който "има око" и познава стила му ще я посочи без проблем.
Ако това не си го разбрал - много жалко. Ако проблема ти е в това, че снимките ти събират малко точки - много много жалко, ако желанието ти да снимаш се изчерпва с това да получиш едни 150Б точки в този форум - неспасяемо жалко
|
|