Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОСАЛОН - УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ ДО 07.11.2007
Автор: protey   
Дата:   29-10-07 09:41

УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ ДО 07.11.2007/пощенско клеймо/
Такса за участие: За една категория -15 лв. За две категории - 20 лв. За три категории - 25 лв. За четири категори - 30 лв.

ЗА КОЛЕГИ КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗПРАТЯТ КОПИЯ, ПРЕДЛАГАМЕ КОПИРАНЕ НА ФОТОГРАФИИТЕ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ:

Адрес за изпращене на фотографии в цифров вид: print@fotosalonvarna.org

Изисквания към фотографии в цифров вид:
Размери: до 203 мм х 305 мм / 300 dpi - максимално - формат : . jpg
до 250 мм х 380 мм / 300 dpi – максимално - формат : . jpg
При изпращане на дигитални фотогрфии, участникът доплаща и цената за копиране на снимките. Цена за копиране на една фотография размер 20х30 см. - 2.50 лв. а за формат 25х38 см - 3.50 лв.

***Имената на автора, раздела и заглавието на творбата е необходимо да бъдат описани във входната форма, която да придружава файловете като текстов документ.

Таксата за участие и сумата за копиране на снимките да се изпрати като пощенски запис на адрес:
Варна 9002, ул. “Цани Гинчев” № 19 ОФИС1 - НАЦИОНАЛЕН ФОТОГРАФСКИ САЛОН – ВАРНА Юлиян Недев

или на банкова сметка:
IBAN:64STSA93000013757127
BIC код на Банка ДСК: STSABGSF
Юлиян Недев
за "МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОГРАФСКИ САЛОН-ВАРНА"

Отговори на това съобщение
 Re: МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОСАЛОН - УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ ДО 07.11.2007
Автор: niagara   
Дата:   29-10-07 15:50

[smilie24]
Това е добре,
вече се бях притеснила, че утре няма да мога да пратя снимките, за да стигнат до петък, и....[smilie25] [smilie24][beer]

Re: МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОСАЛОН - УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ ДО 07.11.20
Автор: джъмбо   
Дата:   29-10-07 16:07

ти с дилижан ще ги пускаш?[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОСАЛОН - УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ ДО 07.11.2007
Автор: MShte   
Дата:   29-10-07 16:15

Ми да взема и аз да участвам ли ?
[smilie11] [smile] [smilie24] [beer]

Автор: krasi02   
Дата:   29-10-07 17:40

Ми айди де,то срока ще свърши[smilie21]

Re: МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОСАЛОН - УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ ДО 07.11.20
Автор: Manchev   
Дата:   29-10-07 17:48

Аз също мислех да пратя снимки, но май първо трябва да вдигна малко нивото преди да почна да участвам в такива конкурси.

Автор: alsash   
Дата:   30-10-07 12:39

[smilie24]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-10-07 15:40

Тая проява продължава да ми е страшно интересна и уникална[smilie8]

Да си платиш, за да участваш !!! [smilie8]

ще пропусна и този път [smilie5] [smilie21]

Дата:   30-10-07 17:08

Всички салони под патронажа на FIAP са платени! http://webplaza.pt.lu/public/suyswill/M2007.htm

Средствата събрани от такси за участие се използват за покриване на част от разходите по връщане на фотографиите + каталог на салона.
Юлиян Недев - организатор на МФСВ

Дата:   30-10-07 17:50

Юли,стига си им разаснявал относно таксата за салона като на някакви малоумници.Да не мислиш,че ако беше безплатно тези "знаещите и можещите" щяха да дадат снимки.Явно 15 те лева за скъпо продаващите се можещи фотографи от форума е непосилна цена.Или разочарованието им ще бъде огромно че са неодоценени и снимките им не са влезли в салона.Ами участието в салона е доброволно и никой не го карат насила да участва,ама май по стар български обичай е по добре да си чешем езиците и да търсим кусури.

Автор: blacksnoopy   
Дата:   30-10-07 18:20

Днес пратих :)

Дата:   30-10-07 22:54

Много си прав krasi02
но ние от организацията на фотосалона искаме да участват колкото се може повече БЪЛГАРСКИ ФОТОГРАФИ, за да може в каталога на салона Те да пребладават. Нека покажем на световната фотографса общност че е БГ има талантливи и можещи фотографи....
Правим го само за това, а не за 15 или 20 лева, които ще изпратят...

Автор: rorus   
Дата:   31-10-07 00:20

Плащането доста мотивира и много деактивира. Така трябва да бъде. Щото да плямпаш за ФФ и 2.8 тъмници е едно, а да се явиш на пистата е нещо по-друго. Хайде успех на БГ фотографите - да видим, какво ще покажем?!?

Дата:   31-10-07 11:20

мен ми стига да вляза на салон [cool] отдавна съм се убедил че не снимам конкурсно

Автор: rubens   
Дата:   31-10-07 11:57

Юлияне 10х за линка:)
http://webplaza.pt.lu/public/suyswill/M2007.htm

[beer] [shtrak] [smilie24]

Дата:   01-11-07 21:10

още няколко дена....[shtrak] [smilie24]

Дата:   01-11-07 22:45

няма време...........[shtrak]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-11-07 16:51

protey
Мерси за разяснението.
Добре е да има алтернатива за всички!
Това обаче мисля, че се постига с популярни мерки.

Лично мен ме гложди да снимам....снимам...това, което обичам и там да инвестирам доста по-големи средства, защото това ме кефи - процеса на снимане/виждане.
Процеса на показване не толко, че да си правя този труд/инвестиция...колкото и да има недоволни фамилиарничари и талкуватели на това както си искат.

Не ми е нужна маркетингова кампания за да разбера доколко интерес сред фотографи ще предизвика такава платена проява.
Изобщо свикнал сьм да си мисля, че за свестни неща се плаща, а не се кара автора да плаща за това, че се показва.
В сьвременната реалност начини и места за показване бол.[smilie7]

Успех!

Автор: Brummaker   
Дата:   03-11-07 17:00

Моби,

разбира се, че се плаща за участие. По всички реномирани конкурси е така /ок, повечето/. Но да ме оценяват хора, в чиито профили стоят неща, които средностатистически средношколец по фотография би се срамувал - м м това са 15 лева хвърлени на вятъра [smilie7]

Когато освен гръмки думи, видя и гръмки фотографии - да, първи съм там [smilie24]

Дата:   03-11-07 17:59

Колега, ще получите безплатен каталог от фотосалона, за да видите фотографиите в него и да прецените дали ще участвате догодина. Естествено ако ми изпратите адрес за кореспонденция.
Поздрави от организаторите на МФСВ

Дата:   03-11-07 18:07

за Вас колеги: Mobby_Dick, Brummaker

Дата:   03-11-07 23:15

Brummaker ... дори и да си прав , съотношението на журито е 4:1 за теб ,ако решиш и се подложиш на гласуване [smilie3]

Дата:   04-11-07 15:58

Protey, за следващия фотосалон ще е най добре да обявиш конкурс във ФФ за жури,та дано тогава недоволните млъкнат,щото според мен някои членове от сегашното жури когато са печелили награди по салони,някои от пишещите тук даже не са знаели думата ФОТОГРАФИЯ.

Дата:   04-11-07 16:14

уорд документа не знам на каква версия е писан ама като се отвори под мак и директно увяхва [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] за пръв път ми се случава.....

ще си драсна данните на един мейл ако може

Автор: Brummaker   
Дата:   04-11-07 16:14

[smilie24] така е Краси .
Но нещата се развиват, ако си забелязал, сме 21-ви век вече[smile]
Успех от мен, просто моето място е другаде...[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »