Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение- грип за Никон Z6-2
Автор: makenzi   
Дата:   04-11-24 12:39

Здравейте колеги,търся мнения по въпроса,дали ако сложа неоригинален Грип на Никон Z6-2 би имало някакви проблеми?
Защото опита ми с някои DSLR-ри.
Не беше добър.Вероятно китайските(неоригиналните) грипове не даваха постоянно напрежение,и един D200 и D300 лепиха огледала като ги ползвах с не оригинален грип.
Ако някой има опит или знае нещо по въпроса,ще съм благодарен ако каже дали е използвал не оригинален грип с z6-2 и имал ли е бъгове?
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение- грип за Никон Z6-2
Автор: Джъмбо   
Дата:   04-11-24 14:50

ако снимаш за пари, не си заслужава икономията... ако снимаш за кеф, то някой бъг тук там... няма да те изнерви. аз лично бих заложил на оригинален грип, защото има рсик ако се бъгне нещо да не ми признаят гаранцията на камерата...

Re: Мнение- грип за Никон Z6-2
Автор: makenzi   
Дата:   04-11-24 15:23

Благодаря Ванка,аз съм се навил да взема оригинален,знаеш какво снимам,ама викам все пак да чуя и чуждо мнение.Викам си,може пък безогледалките да не се бъгясват .

Публикацията е редактирана (04-11-24 15:26)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »