Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Джулай Морнинг - къде?
Автор: alex070707   
Дата:   29-06-17 19:17

Здравейте колеги, бихте ли споделили къде според вас може да се гледа (и снима) изгревът другиден? Иска ми се да не е пълно с хора, по възможност в радиус от 150км от София. Идеята е да си направим малък палатков лагер.

Отговори на това съобщение
 Re: Джулай Морнинг - къде?
Автор: mmjm   
Дата:   29-06-17 19:23

В Перник.

Автор: lamerko   
Дата:   29-06-17 19:25

Шуменското плато [cool]

Автор: volkovski   
Дата:   29-06-17 19:32

На високо-в ПЛАНИНАТА.Навивам един приятел сега да идем на язовир Калин- около 2500 м.н.в.Нещо не му се ще , щото бяхме там преи две години и половина и си е сериозно изпитание за четириколесен ламаринозавър.Но пък ако се навие ще идем.Мисля че отгоре ще има гледка към залез и изгрев
.При липса на облаци може да се види и млечен път.

Дата:   29-06-17 20:09

Язовир Калин звучи супер, според информацията, която намерих. Проблемът е, че високопроходима кола нямам и малко ме притеснява стигането до там. Близо до него виждам хижа "Иван Вазов", някаква представа каква е ситуацията с нея?

Автор: peter_m   
Дата:   29-06-17 20:13

Пише асфалт ... разбира се няма да е магистрала. Може ли да споделите какво е състоянието на пътя - задължителен ли е джип ?

Дата:   29-06-17 20:46

Западният бряг на Язовир Искар също ме блазни. Бихте ли препоръчали някоя конкретна локация там?

Дата:   29-06-17 21:29

Не е задължителен джип, ние се качваме със Субару. Спира се на едно две места за по 15 минути понеже от продължителния наклон и карането на ниска скорост, доста загрява двигателя.Добра идея е да се носят нчколко литра вода.Иначер горе се качват всякакви коли- хонда сивик, пежо 306, ауди а8, пежо баничарка,жигула...

Публикацията е редактирана (29-06-17 21:40)

Дата:   29-06-17 21:36

https://youtu.be/cqdeHMZ3mbM

Автор: asahi   
Дата:   30-06-17 18:32

Освен къде е важно и кога. Двете са свързани и този сайт дава отговор на въпроса.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »