Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Колеги, търсят се фотографи за сезонна работа в хотели на остров Крит, Гърция. Квартирата е осигурена. 700 евро + бонуси. Договор!
Настаняване; включен обяд; техниката се осигурява;
Задължителни изисквания: английски език!
CVта на английски език изпращайте на niba1979@gmail.com и miriamtziraki@hotmail.com Добре е кандидатите да са до 35 годишна възраст, да издържат на натоварване и жеги.
Това е фейс бук страницата на фирмата. https://www.facebook.com/Shoot-Me-Im-On-Holiday-1421600878103391/
Славчо, и 7000 да бяха, пак щеше да се намери някой който да ми обясни че са малко. Ти конкретно някакви други предложения ли имаш относно темата ми или просто си изработваш статус "Аз за по малко от 100 000$ не си мърдам гъза!" Аман бре, човек ръка да не подаде
Kalimas Така е, но то и в България стандарта изисква едни 1500лв на месец, но повечето работите, храните се, плащате ипотеки отглеждате деца, карате коли, купувате си скъпа техника с половината от тези пари нали....Апропо в обявата не пише че ви викат да живеете там, а да работите. Осигуряват храна (обяд) и квартира. Сутрин може да пиете кафе за 1евро от автомат и да хапнете баничка или геврек за 70 цента, а вечерта ходенето на таверна, дискотека или бар не е задължително. Може да си вземете храна от топлата точка в супермаркета за 3-4 евро.Така имате шанс за 5-6 месеца сезон да се приберете с 4-5000 лв в България.... Но защо съм тръгнал да ви убеждавам за съветска власт?! Надявам се все пак да съм бил полезен на някой скромен и работлив млад човек в нужда.
Gecata - въпреки това са наистина малко… а тази сметка няма да ти излезе, особено ако си покриваш и пътя сам… и е малко тъжно, че станахме роби за единия обяд… също така това с "подаването на ръка" не го разбирам - те търят хора, които да работят, при това за половината пари и повече дори от местните, значи всъщност на тях подаваш ръка?! ако беше за 7К нямаше да "подаваш ръка" на "някой скромен и работлив млад човек в нужда"… криворазбрана благородност малко, извинявам се, успех дано са коректни ако някой реши да се пробва
@Gecata не съм казал нищо против обявата, просто пуснах да се види цената на живот и колко е средната заплата там и да си направят хората сметката.
Надявам се, че всеки би си направил сметка, че при средна заплата в кипър 734EUR, 700EUR не е ниско даже и за там Та който иска да си се свързва с теб и да си се разбирате
П.П.
Забравих да добавя, че горе имат в предвид 734EUR нетно.
Условията по офертата са достатъчно ясни. По-горе колега пусна информация колко би струвал животът там. Всеки с глава (на раменете) и малко мозък може да си направи сметката и да реши иска или не. Ама не, то почват едни "Пролетарии от вси страни..." и профсъюзни движения, борби за световен мир и справедливост, и "Да кажем своето звънко НЕ на потосмукачната система на капитализЪма!". А Гецата е чорбаджия, изедник и чокой, проводник на интересите на империалистите, и в предишен живот сигурно е бл жесток надзирател в плантация за памук нейде в Южните щати...ебаси начи
Аз съм човекът, който помоли Gecata да публикува обявата. Фирмата има договори за този сезон с 11 хотела и има над 20 фотографа. Търсят се още 3ма спешно, тъй като сезонът започна още през април и продължава до края на октомври. За другото лято, фирмата ще сключи договори с още хотели и над 30 човека ще се търсят.
Според мен дискусии относно заплащането са безсмислени. Усповията са ясни. 700 Евро + бонуси от продажбите. Работи се в 4-5 звезни хотели, т.е. всеки може да пресметне, че при добра работа, пари от туристи се изкарват. Но все пак е хубаво, човек да има реални очаквания спрямо себе си и околните. Който има интерес, може да изпрати мейл, а във Фейсбук страницата има и телефон за връзка. :)
Така и не разбрах, в подобни теми, защо все пишат хора, които ама грам не се интересуват, и те така малко да поспамят, или да се похвалят колко много пари изкарват. Представи си, че си млад човек и лятото ти е свободно. Отиваш на море в 5 звезден хотел, плащат ти и правиш това, което ти харесва. А и ти плащат. Но не, ние сме богата нация ...
ПП - а на слънчака да снимаш пияни улигуфрени сигурно е по-хубаву
Фирми които наемат по подобен начин хора най-често са некоректни, да не кажа по-силна дума. Заплащането е мизерно, условията и работното време непосилни. Ако работиш месец и решиш да се откажеш, ще те изнудват и няма да ти платят заработеното. Това е суровата БГ действителност.
Dora93, публикуване обяви за работа в интернет днес е най нормална практика,а хейтвънето във фотофорум е задължително - това е суровата действителност.
А и по темата за храната. Имам познати, които са работили по нащо море и да не ви казвам как се готви по ресторантите. Менталивият алкохол ти е най - малкия проблем
При настоящата юридическа безнаказаност, предварителната дискусия и предупреждение е единственият начин евентуалните жертви да се предпазят от лоши последствия.
Ми той Крит не е Гърция. Сиреч, средната заплата в София е около 1200лв, а тая в Сливен около 720, за България е около 870
Иначе, който иска- да се обади и да си се договаря с бъдещия работодател - нето, бруто, осигуровки, кое къде се намира, колко ще струва, колко часа ще са на слънце, дневни, нощни смени и т.н.
Успех в намиране на качествени хора.
Навремето имахме работници в Слънчев Бряг и там не можаха да намерят да се хранят евтино.
В хотел 5 звезди цените са други ,тава лято бях над Балчик в голф- лайт хауз и спа и една минерална вода е 10 лева,средната заплата не важи и няма отношение.
Ако се осигури храна 3 пъти на ден и се внесе с камионче вода, безалкохолни и кафе машина за фотографите и им се дават на цена от супера или опредалано количество на ден ,може и 23 евро на ден да им стигнат тогава да изпият 3 водки на бара.Едни близки така правят ,като водят хора в 5 звезди,зареждат и бира и шампанско и 2 кафеавтомата но това е със разрешение на директора на хотела,че в стая на персонала има такъв безплатен бар или на ниска цена за служителите.
Типично Български манталитет,ти му даваш хляб той ти вади 100 кусура колко не е изгодно и как щял да се прецака,който е свикнал на големи доходи му е неизгодно но този с малко е добре дошло.Ама така е тук.