Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 преносим интернет
Автор: славчо1989   
Дата:   31-05-16 22:11

Здравейте търся изгоден вариант за връзка с интернет.Трябва ми преносимо устройство от рода на 3Г устройството (тип флашка), бисквитка или мобилен нет.Гледам Макс телеком имат добра оферта.Ще се радвам на мнения и препоръки от сорта на голямо количество трафик, добра и сигурна връзка, покритие.Трябва ми устройство от което ще преминават едни 30-40 гб трафик и повече.

Отговори на това съобщение
 Re: преносим интернет
Автор: славчо1989   
Дата:   31-05-16 22:13

Пътувам често и ми трябва постоянна връзка.

Автор: gogo359   
Дата:   31-05-16 23:29

Макс телеком са страхотни като скорост и цена, но щом ще пътуваш не става. Нямат навсякъде обхват. Единствената възможност ти е някои от мобилните оператори. Те имам връзка почти навсякъде. Недостига при тях е, че е доста бавен интернета след изчерпване включените данни на максимална скорост и рядко достигат обещаната скорост.

Автор: batsali   
Дата:   31-05-16 23:53

https://www.youtube.com/watch?v=iDbyYGrswtg

Не се събира в джоб, но е преносим.

Автор: moto12   
Дата:   01-06-16 00:44

"Let's hide it. The internet" ще ме уморят тия :D :D :D Спам. Извинете.

Автор: MikeDimit   
Дата:   01-06-16 09:14

С бисквитка е удобно и ако си вземете външна батерия или акумулаторно зарядно е добре. Макс, глобул и булсатком в градовете са много добре. По паланките е малко трудно. При вива и мтел проблема е, че има, ама не винаги пуска - след примоциите им с неограничен интернет много често клетките зависват или стигате до 30 % от максималния си трафик. Всички ударно изграждат 4G клетки, ама не смогват. Проблем е и ако карате по магистрала с над 110 - прекалено бързо преминавате от клетка в клетка и разговора се накъсва на 5-6 минути( при 160км). Иначе бисквитката ви дава хот спот, което си е глезотия :-)

Автор: ipolit   
Дата:   01-06-16 15:03

Теленор имат 50 ГБ на месец за 50 лв. И дават 4g устройство без пари.

Автор: GZS   
Дата:   01-06-16 15:54

Виж тук !

Ако си им абонат: 27,99 лева
Ако не си: 39,99 лева

0,90 лева еднократно (закупуване) - 4G Wireless router Huawei E5573S или 4G Wireless router Huawei E3372S

71 GB - трафик на максимална скорост.

128 GB - Cloud място.

Има и по-евтини оферти, зависи колко трафик ти трябва.

Аз съм доволен от услугата. Има покритие в повечето големи градове а и в по-малки. Работи се усърдно(имат ресурс и средства хората) за по-голямо покритие. Предлага се истинско 4G/LTE - 100 мегабита/сек , тествал съм го лично. Иначе по-нагоре бяха споменали недостатъците на мобилния интернет - смяна на клетки, скорост на движение и т.н., което си е нормално. Ако не ти трябва толкова в поочените проблемни случаи, според мен, това е решението - мобилен интернет.

Edit: Само да допълня че не съм тествал посочените рутери/устройства, така че не мога да споделя за качеството им. Ползвам интернета директно в таблет и телефон!

Публикацията е редактирана (01-06-16 15:55)

Автор: MikeDimit   
Дата:   01-06-16 17:15

4G Wireless router Huawei E5573S
Тази съм я пробвал. Става и за хот спот до 4 устройства мисля бе. За стрийминг не съм я пробвал, но за работа с лаптоп и 3-ма колеги със смартфони в социалните мрежи не създава грижа. Не на виваком мрежа, но в стандартен малък провинциален град на главната в 4G мрежа.

Автор: GZS   
Дата:   01-06-16 17:43

В спецификацийте пише че е до 10 устройства [smilie10], но не вярвам - предполагам че лимита ще му е както казваш 4-5 устройства за нормална работа.

Автор: Binjo_o   
Дата:   01-06-16 19:16

Операторите, конкретно емтел, имат една опция за добавяне. казва се екстри. съшо толкова изгодна е колкото и другите Мб.

Публикацията е редактирана (02-06-16 04:55)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »