Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pixel Vertax или Jupio при избор на батериен грип за 5д3
Автор: metodiev_martin   
Дата:   28-06-15 22:16

Чудя се между тези две марки, при избора на батериен грип за 5д3. Jupio, честно казано не ги бях чувал допреди да се появят рекламни банери из сайта, а цената е по-висока от тази на "популярната" марка - Pixel Vertax - 239 срещу 295лв.
Някой да има наблюдения по въпроса?
За "оригинален", с омекващи и разлепващи се гуми няма да дам 750лв, ако ще да е и лично подписан от началник смяната в китайския завод.

Отговори на това съобщение
 Re: Pixel Vertax или Jupio при избор на батериен грип за 5д3
Автор: alexcubata   
Дата:   29-06-15 18:10

Едва ли има по-съществена разлика.Така, че бих заложил на Pixel-а.

Re: Pixel Vertax или Jupio при избор на батериен грип за 5д3
Автор: metodiev_martin   
Дата:   29-06-15 22:04

Не е като да не съм снимал с неоригинални евтини грипове, но в случая и на двата, цената не им е никак малка. А за оригиналния, няма смисъл да коментираме. Не че цената на оригиналния за 5д2 беше малка, но в случая (при 6д-то също), цените на "оригиналните" грипове, бая я надуха. Същото е и при никон - д800/д810... усетиха се явно, че от тези "консумативи", бая пари могат да се правят.
Дори да се абстрахираме от цената на "оригиналния" за 5д3, самият факт, че след има няма 2 години, гумите започват да увисват и омекват... Познавам 4 човека, които са си закупили батерийните грипове за 5д-тата от 4 различни държави и при четиримата го има този приятен ефект.
Най-вероятно ще мина да поразгледам Pixel-а (ако ми позволят де) и ще го взема него. Цената на Jupio и в ebay е по-висока от тази на гореспоменатия Pixel, но не знам дали е оправдана (в случая не става въпрос за разликата от 60лв между двата, а в това, кой ще излезе по-качествен)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »