Автор: stanimakis
Дата: 27-10-14 22:02
И аз обичам да карам колело. Ако ще го носиш с раница или някаква друга чантичка, размера му няма да те затрудни. Ако го носиш в някакъв джоб на дреха вече нещата са различни. Пробвай нещо с подобна форма как ще ти стои примерно :) Със стария Canon A720 който е 97/67/41 мм нямах особени проблеми да го нося с яке или дори летни шорти или анцуг. Не говоря за дънки. Става въпрос за колело нали или друг вид спортна дейност + фотоапарат) :) Та изпадна ми един друг Canon SX130 който е 113,5/66/55. Еми не е удобен както стария. Обемист е, трябва му чантичка или в раница. Върнах го след пробата на притежателя му :) Сега да видим размера на Олимпуса - 113/65,5/48 ... Подобен е :) Преди време и аз го заглеждах, но размера ме спираше. Иначе ми хареса като дизайн много. И така изчаквах и изчаквах и още не съм си взел по-хубав компактен апарат :) Сонито още го дебна, но и то не е перфектият с този си вид и захват, трябва допълнителен грип ... Новият Canon g7x засега ме разочарова по ревютата, като изключим, че е добре замислен, но нещо не ме кеф. Отделно, че е много скъп. Та си прецени де :) Ако си едър с големи дрехи и двобове, няма да е проблем. Аз съм дребен, слаб и имам други приоритети като избирам :) Ако ще го носиш с чантичка избора ти се вдига многократно. Даже загледах Сони а6000 с китовия обектив. Малко по-голям излиза от Олимпуса, а ме кефи много. Но не става за джоб.
Публикацията е редактирана (27-10-14 22:03)
|
|