Автор: itilien
Дата: 04-09-13 09:51
Може би няма много връзка с въпросната случка, но аз забелязвам доста голяма деградация в качеството на услугите на Еконт и мисля, че се дължи на това, че направиха много франчайз офиси. Тия дни на няколко пъти пращах неща. Поръчвам куриер в онлайн системата им. Идва някакъв пич, ама по нищо не му личи, че е куриер. Нито някакви разпознавателни знаци, нито облекло - нищо. Само таблета дето влачи подсказва, че е куриер. За сравнение - тия от спийди си имат фирмени тениски. После - нещо не му излизала поръчката както трябва (което се оказа системна грешка и се случва всеки път при онлайн заявка), та почна да звъни на някакви колежки, които не му вдигнаха от първия път и аха аха да ми запише данните на получателя на хвърчащо листче. После - давам му пратката, той пише някакво листче с бар код снима го на коляното си, взема пратката и заминава. Без да лепне нищо на кутията. Аз как да съм сигурен, че тая пратка няма да бъде объркана с друга, или че няма да бъде подменена.
След няколко дни пак поръчвам куриер, но тоя път вече само щото офиса е удобен за получателя, иначе мислех спийди да викам. Идва някакъв пич, пак необозначен по никакъв начин и се почва нова драма. Мисли си човека, че всичко в системата му е попълнено и готово и само трябва да вземе пратката. Викам как да стане то това, онлайн системата ви поема само викане на куриер, не можеш да напишеш данните на получателя. И тоя взе да звъни на някакви колежки, които не му вдигнаха. После вика - ами аз не знам как се прави, защото съм от 2 седмици. Хайде да ми дадеш пратката, пък после се обади и дай данните по телефона. Питам го - ами как ще платя доставката. Оня озадачено пита - ами ти ли искаш да платиш? Е, значи нямало да стане така. Айде щял да се върне след известно време. След 5 минути ми звъни по телефона да съм му диктувал данните на получателя. А след 2 часа дойде друг куриер.
Повече не мисля да ги използвам еконтаджиите.
|
|