Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нов NEX-EA50. Почна се!
Автор: hotsnail   
Дата:   17-08-12 11:53

http://www.hdwarrior.co.uk/2012/08/17/the-new-sony-nex-ea50-2740/

Май, ще ни наводнят с новости от Сони следващия месец.

Отговори на това съобщение
 Re: Нов NEX-EA50. Почна се!
Автор: victory13   
Дата:   17-08-12 11:56

че то не е ли така всеки месец [smilie8]

Дата:   17-08-12 12:00

Мисля че до 20-ти Септември ще е особенно интензивно ако дойдат некс 5R, 6 и А99 и много обективи за НЕКС и Алфа.

Автор: karan4o   
Дата:   17-08-12 12:06

... и после ФАЛИТ!!!

Автор: ando   
Дата:   17-08-12 12:41

Егати ръбестата камера...

...типичният грозен дизайн на Сони [smilie2]

Автор: bgprinter   
Дата:   17-08-12 14:20

Някой каза фалит, между другото Сони финансово са много зле, ако не се лъжа за цифрата с 5 млрд. загуби са.

Публикацията е редактирана (17-08-12 14:20)

Автор: io_bs   
Дата:   17-08-12 14:47

А кога се очаква да бъдем наводнени с оригинални, твърди и компактни обективи за Е-mount? Че май ще продължат да обновяват 18-200мм, като го правят с по 20-30 грама по-лек [smilie18]

Автор: vanquished   
Дата:   17-08-12 14:51

Сони имат загуби при телевизорите не при камерите . От две години насам фалирахте Пентакс,Олимпус,Канон,Никон и Сони ,а те продължават да ви вземат мизерните левчета .

Дата:   17-08-12 15:09

аз ги гледам разни такива неща. оправят се по малко ама ...то с Японците е странно. Олипус бяха на загуба мнгоо време. Миналата година се позакрепиха таман и излязоха скандалите та сега пак са на червено. Канон и Панасоник и те понякога така друг път инак.

Сони по принцип до 2008-а 2009-а не са били никога на загуба ама...явно трябва да се преструктурират и да залагат там дето се справят. Според мен компоненти, фото, видео, лаптопите им са хубави (ама трябва да се стегант и там че Асус ги настигат и прескачат понякога, за Епъл не говорим въобще), филми правят хубави.

Това с телефоните, таблетите, ТВ-тата и другия прокат битова електоника явно е за по-евтини държави и просто да го затварят или тотална промяна. За какво пускат телефони дето още като излизат са остарели като технология...то с телеофните явно може да има 2-ма или 3-ма производителя макс. Единия е Самсунг другия май е Епъл. Нокии, ХТЦ, ЛъЖи и другите ...няма смисъл.

Ама темата е за видео камерата ако някой му е интересно.

На мен ми е странно защо е ограничена на 28Mbps като НЕКС-7. От това дето съм чел Сони ползват по добри видео чипове от Панасоник Г и би трябвало да могат поне 50 или дори 100Mbps да пуснат

Дата:   17-08-12 15:14

и докато пишем ето 2-рата новина за днес

Ще има фул фрейм НЕКС!!! [beer]

http://www.sonyalpharumors.com/sr5-sony-nex-goes-full-frame/

Май няма да си купувам 35мм ДСЛР...НЕКС-а много повече кефи [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Публикацията е редактирана (17-08-12 15:14)

Автор: pefoto01   
Дата:   17-08-12 15:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: io_bs   
Дата:   17-08-12 15:27

Колко обектива ще бъдат направени за него? Два или три? [smilie18]

Дата:   17-08-12 15:28

пефото аз от 4-5 месеца заглеждам всякакви фул фрейми и умувам и все нещо не е баш, а то гледай какво се оказва.

ПП io_bs не ща да правят и 1 обектив. Ако имам тяло като НЕКС-7 с 35мм сензор ми е достатъчно. [beer]

Публикацията е редактирана (17-08-12 15:29)

Автор: next_time   
Дата:   17-08-12 18:16

Ако сони с всеки модел вадеха и по един обектив да са размазали пазара, дори на 2 модела по един обектив ...пак щеше да е ок.

Сега какво ще стане, ще пуснат ФФ???
И сигурно с два мърляви китака, а АПЦ ще го забият в пета глуха и ще обявят че не са извадили обективи за сегашните нексове защото са планирали ФФ.И задължително ще подържат малоумна ергономия.И единия ФФ ще има исо 12340000 но няма да има исо 100, а следващия ще има исо 100, но няма да снима читаво над исо 800.

Няма по неприятна фирмичка от сони, толкова явна подигравка с потребителите си никоя фирма не си позволява.Да не говорим за сервиз и за обслужване.

Дата:   17-08-12 18:26

next ....

чакат се 3 обектива за НЕКС-а до края на месеца т.е. само за Август ще станат 4. 11-18, 35/1.8 и 16-50

Какъв е тоя толкоз странен обектив дето го искаш пък няма как да го намериш? Аз освен 85/1.8 друг не се сещам и то само щото 85/1.8 ако е нов модел ще има фокус по бърз от моите умения.

НЕКС-7 има исо 100, а до 6400 не виждам особенни проблеми. На другите некс-ове ми няма исо 100 ама не са единствени без исо 100.

За обективте ...ми то трябват 5 обектива горе долу. 18-200 е сред тях, 24/1.8, 50/1.8, 85/1.8 и нещо широко. Широкото идва, но дори и сега има широко (12мм и фиш) дето не е чак толко зле колкто се плюе - статват си много интересни снимки.

Не знам от моята гледна точка чашата е 3/4 пълна.

Фул фрейма се очертава май да е със същия байонет. Така че каквото си купил за некс сега ще става после и за другия модел.

Автор: ludiakolio   
Дата:   17-08-12 19:30

Автор: next_time
Дата: 17-08-12 18:16[smilie23]

Автор: next_time   
Дата:   17-08-12 22:22

Обективите които ги искам ги имам, но не си пасват с тая малоумна система.Не че не правя ежедневни опити да се убедя в обратното, но ... от Сони са се погрижили да не успея.

Автор: vikitovikito   
Дата:   17-08-12 22:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   17-08-12 22:45

Лайка М нали? Какво те тормози?

Трика за peeking-а го знаеш ако те тормози фокуса, нали?

Снимаш роу, арт режим черно бяло с контраст -3 и острота +3, жълт peeking на максимум...

Кое друго може да те мъчи? То с ръчни обективи се държи по умно апарата от аф

Примерно S режим с авто исо

Не знам де аз бих заложил че пукаш на м и въобще не ти дреме за тия неща дето пиша. Та се чудя какво те мъчи

Публикацията е редактирана (17-08-12 23:02)

Автор: bOzo   
Дата:   18-08-12 01:48

Сервиза на Sony са пословични...[smilie18]

Сега разбирам, че имало трик за точен фокус [cool]

iTs a Sony. Make believe. [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »