Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Към сватбените фотографи...
Автор: fokus   
Дата:   30-08-11 11:05

следва...
 Re: Към сватбените фотографи...
Автор: fokus   
Дата:   30-08-11 11:17

Здравейте колеги.Занимавам се със сватбена фотография от години.И не само.Но искам да се развивам и да придобия опит още повече в тази сфера.Живея в малък град и тук рядко може да се снима и види нещо интересно.От известно време се старая да правя все по интересни и нетрадиционни снимки но хората тук са все по бедни и сватбите намаляха.Идеята ми е такава ,че искам да стана втори фотограф асистент на някой който може да съм му нужен.Снимам с Никон.Ще купя едно д700 и 24-70/2,8...По нататък и други обективи...Първоначално ще снимам без да искам нищо от колегата с който ще работя.След това кой каквото прецени.Ще се договорим...

Ако има някой който проявява интерес моля да ми пише на лични.Ще му пратя снимки.

Моля само сериозни хора да ми пишат.Тази тема не е знак на отчаяние а стъпка към по-добро развитие.Интересно ми е и искам да правя хубави снимки....

Надявам се ,че ще ме разберете!!![smile]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена