Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос към собствениците на мултимедиен плеър DIVA
Автор: MARIANA88   
Дата:   14-07-11 10:13

Можете ли да стартирате конкретна глава от менюто на блу-рей филм с този плеър или това е възможно само при двд-тата?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос към собствениците на мултимедиен плеър DIVA
Автор: shadowlevel   
Дата:   14-07-11 13:59

Като за начало стартирай тази тема в друг форум..-и може и да получиш отговор!:)[smilie24]

Публикацията е редактирана (17-07-11 07:07)

Автор: didesignbg   
Дата:   14-07-11 14:06

http://forum.setcombg.com/index.php/topic,48507.0.html

действай

Дата:   14-07-11 22:22

Сладур, що се дразниш като темата си е баш на място за гледане на снимки и видео е и ако знаеш кажи ,ако ли не - замълчи. Мразя регистрациите къде ли не само и само за да задам един въпрос.Тук съм се регистрирала и тук питам ,защото знам ,че има форумци ,които го притежават ,но не се сещам имената им в момента . На единия си спомням, че Дядо Коледа му го беше донесъл та се похвали май Stoyan5 се казваше.Ако не получа отговор тук ще питам и другаде,но да ме учиш да гледам да мисля и да задавам адекватни въпроси не мога да се съглася .Да ме извиняваш shadowlevel от има - няма 2 месеца си в този форум та и ред почна да въвеждаш.

didesignbg благодаря ти ,но от този сайт го избрах, сглобих и флашнах ,изчетах всичко преди да го купя ,но това не видях някъде тогава да се споменава.В магазина и продавача го тества и не можа да ми даде отговор.

Автор: gmir   
Дата:   14-07-11 23:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-07-11 00:00

Добре де видеото се чете -това добре ама чаптърите излизат по страници и не може да кликнеш на нито един от тях и HD-то да тръгне от конкретен чаптър,а на компа няма подобен проблем всичко си върви нормално.Тествахме в магазина и една по-малка дива без вътрещен хард и същато положение.Просто плеъра не вижда Movie Objec BDMV файла за да подкара менюто с активти чаптери и се чудех дали не се стартира по някакъв друг начин например от дистанционното.Не можах да пробвам други марки в магазина ,защото видеото ми беше записано на карта ,а другите плеъри не четяха от карти а само през usb-тата.Но ще ида с флашка да пробвам пак и другите марки.

Публикацията е редактирана (15-07-11 00:37)

Автор: shadowlevel   
Дата:   15-07-11 10:08

Позволи ми да разбирам повече от теб относно хардуера,който си упоменала във въпроса си!..Грешката ми е,че не те упътих директно към setcom-както го е направил колегата в следващия пост!Не се обиждай,а послушай съвета ми и прочети-там.Между другото, не те съветвам да закупуваш точно този плеър!Дива-та е клонинг на AC Ryan,но фърмуера и е недодялан!Обърни внимание на марки които са се доказали в тази сфера и имат добър съпорт!Успех![smilie24]

Публикацията е редактирана (17-07-11 07:08)

Автор: fossils   
Дата:   15-07-11 11:23

shadowlevel, Дива-та наистина си е кoпие на AC Ryan и в тази връзка моднати фърмове дал господ. Какъв повече съпорт ти трябва?
MARIANA88 си има въпросче и както твърди е изчела огромния материал от форума на SetComBg и не е намерила решение. Така че който може да помага - аз не мога, макар да имам въпросния плейър.

Автор: didesignbg   
Дата:   15-07-11 11:40

Голямата драма да попита там ли? Какво още го дъвчете?
Има 50 фърмуера все някои ще може да прескача и от глава на глава.

Автор: turntablism   
Дата:   15-07-11 12:09

Може ли да се включа кратко?

shadowlevel: "Позволи ми да разбирам повече от теб относно хардуера,който си упоменала във въпроса си"

Та ...Защо не помогнеш на момичето? Съвсем сериозно. Аз ако разбирах от този хардуер, който е упоменат бих помогнал, честно... (имам предвид не линкове, а обяснения или отговор на зададения въпрос).

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »