Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Лаптоп на изплащане
Автор: etto   
Дата:   02-06-11 14:37

Здравейте.Стана ми навик да си пускам теми от време на време..,ноооо вярвам ,че не ви пука особено кой какво пуска :) Та искам да попитам нещо.Работя вече 8,9 месеца в една фирма и не ,че се оплаквам де :D ,но за информация съм осигурен на 330лв,взимам към 450-500лв месечно.Взел съм Никон Д90+ китов 18-105 на изплащане..за 6 месеца(остават 4) като на месец давам по 110лв,мерак ми е да си взема http://magazin.photosynthesis.bg/offer/601067800162.html за да мога да работя и с фотошоп докато съм на работа(да,работата ми е такава ,че ми позволява това)..но и той да е на изплащане за 6 месеца..каква е вероятността да ме одобрят(на 19 години съм)
Мерси и за спама и за компетентните и некомпетентните мнения на съфорумци!

Отговори на това съобщение
 Re: Лаптоп на изплащане
Автор: guesswho   
Дата:   02-06-11 14:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: neuromancer   
Дата:   02-06-11 14:43

не знам за кредита, ама ако ще го ползваш предимно за фотошоп, вземи повече РАМ

Дата:   02-06-11 14:51

Еми 2 Гига на ДД3 1033 мисля ,че не е зле..в нас съм с ддр2 на 667 и пак подкарвам ЦС5цата..вярно насича леко..,но какво да се прави :) И аз не искам да си взимам на изплащане..,но простооо не знам..много искам :D но ще видим :) Смисъл..аз съм на работа по 12 часа ..следователно около 11 часа имам свободно време.. :D Това ми е мисълта ;)

Автор: chill   
Дата:   02-06-11 14:53

450 на час не е хич зле. [smilie24] [smilie18]

Дата:   02-06-11 14:56

На минута е 8-) :)

Автор: jingov   
Дата:   02-06-11 14:59

http://www.pic.bg/laptopi/DELL/5121

Този ми допадна много ...
[smile]

Автор: atrifonov   
Дата:   02-06-11 15:00

кво бачкаш, че все ще намеря 1 час свободен за 450лв[smilie8] [smilie5]

Дата:   02-06-11 15:01

търсим Тошиба,Фуджитсу,Дел,Епъл за 650-60лв МАКС..който да подкарва фотошоп цс4-5 ! Jingov твоя избор е малко скъп за мен :)

Автор: asahi   
Дата:   02-06-11 15:19

Съветът ми е да не влизаш в нови заеми преди да си изплатил стария. Ако работата ти позволява да джиткаш на лаптоп в работно време по-добре се ориентирай към по-скъпоплатена работа. В момента си губиш времето.

Дата:   02-06-11 15:23

в тази криза няма време за ориентиране Асахи :)

Автор: lansky   
Дата:   02-06-11 15:25

Автор: etto
Дата: 02-06-11 15:01

търсим Тошиба.....

колко човека сте и кои сте дето търсите?

Автор: krist   
Дата:   02-06-11 15:26

като си намериш по-добра работа пък земе се окаже, че нямаш време за фотошоп[smilie5]

Дата:   02-06-11 15:38

ние сме 3ма..Me,Myself and Airin ! А и HP не са лоши..

Автор: jingov   
Дата:   02-06-11 16:18

etto -оставяш посочената сума,и ти се приспада от 1400 ,та взимаш на духинг за 800 лв ,съществуват и такива варианти.А по скъпият вариант ще ти излезе по еФтин във времето !

Дата:   02-06-11 17:02

да..окей..аз за т'ва трябваше да си взема Никон Д3х + някое обективче на хаселблат с контрол на перспективата...а не "някакъв си" Д90 с китак 18-105..брат малко неразумно мислиш..мен ми трябва само за фотошоп цс4,5 и единия скайп..мозила ест също..основните неща

Автор: Jim__Beam   
Дата:   02-06-11 18:18

... Що не съм ти шеф , пък да видим дали ще имаш 11 часа свободни ..... [smilie7] [smilie7]

.. Сега по темата ... Баткаа , т.е. , аз съм ти батко , спокойно мога и баща да ти бъда ... [smilie7]

.. Не се набивай с повече кредити , при тия ниски доходи ......... че , свят ще ти се извие в един момент ......

.. Познавам доста хора , дето си продадоха плазмите , за да си погасят остатъка ....
... заеби тая работа , немаш ли кешове .... не се метай така смело у пожара ... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   02-06-11 19:05

че т'ва са 200 от 500 лв.. =)

Автор: landstar   
Дата:   02-06-11 20:47

еТТО - един съвет: Като вземаш на изплащане - вземай директно от търговеца - мисля, че мултирамата например имат такъв вариант. По никакъв начин не вземай разни изи-бизи кредити, защото лихвата е самурайска! Ако търговците не дават - вземи един скромен потребителски кредит за 2-4 години и си купи нещата.

Дата:   02-06-11 21:07

Всъщност си промених решението..ще уча фотошоп само в нас когато имам време(както днес)..пък на работа ще си чета моите си четива :) Други ден ще внеса 100 допълнителни лева за Д90ката :) Да ми се маиня :DD

Автор: dvdobrev   
Дата:   02-06-11 23:30

И сега малко по-сериозно:
Ако искаш да работиш на Фотошоп определено този лаптоп няма да ти върши работа защото:
1. Celeron са най-oрязаните и слаби процесори на Интел.
2. Което е неимоверно свързано с първото: Кеша на процесора е много малко.
3. HDD много бавен 5400 оборота е тромава работа.
4. Паметта е поносима като размер за работа но честотата не е нищо особено. Важен критерий за бързината са таймингите на паметта.
5. Видео карта - вградена взима от паметта.

Ако ще взимаш лаптоп около 1300 лв има добри предложения. Също така по-добре си го купи от компютърен магазин с добър сервиз отколкото от фото магазин.
Ако ще е на изплащане по-добре се ориентирай към кредит от банка малко по-трудно става но лихвата е от 10-15%. Само за сравнение при Джет и тем подобни е от 27-30%.

[beer] [beer] [beer]

Автор: imitev   
Дата:   02-06-11 23:36

Хвани си гадже - няма да имаш пари, но кефа е по-голям от лаптопския [smitten]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   03-06-11 00:01

... Абе , то и аз мислех да го посъветвам да инвестира в курвуляк ...... ама ми беше неудобно .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

... на 19 години , найш га щи мисля за фотошоп .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. Ти ми дай твойте години , па аз ше ти купя 10 лаптоба .... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

..[beer] [beer]

Автор: imitev   
Дата:   03-06-11 00:06

E аз някак по-фино го казах... Твоето малко брутално звучи [cool] [cool] [cool]

Автор: D.S   
Дата:   03-06-11 00:18

аз този лаптоп и кеш да имах в излишък не бих го взел, камо ли да го плащам половин година [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »