Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Олимпус и Батерии
Автор: 5ia_m   
Дата:   03-03-11 16:33

Здравейте! Надявам се, че тук ще мога да намеря отговор на един много неприятен за мен въпрос.
Имам Оlympus SP-600UZ.
http://www.olympus.bg/consumer/29_digital-camera_sp-600uz_22725.htm
Ползвам го с четири броя акумулаторни батерии Sony Cycle Energy АА, Ni-MH,2700mAh, 1.2V. Купих ги заедно с апарата, т.е. са нови, НО работят много кратко време.
Зареждам ги, снимам каквото снимам и на другия ден-няма никой. Без начение дали съм направила 2 или 200 снимки предния ден.
Въпросът ми е, къде греша?
Нормално ли е това, което описвам?
Посъветвайте ме какви батерии да използвам.

П.С.
Има и още един момент...май трябва да ползвам батерии 1.5V !!?? (но такива зарядни не съм срещала...май няма..)

Отговори на това съобщение
 Re: Олимпус и Батерии
Автор: deus_ex_machina   
Дата:   03-03-11 17:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vladopetrofff   
Дата:   03-03-11 17:36

Виж в менюто на апарата дали няма опция за избор на типа батериа и оттам избери Никел Метал Хибридни. То поне Олитата са с с меню на БГ.

Автор: delivero   
Дата:   03-03-11 17:41

много се написа по подобни въпроси отговарях отговарях окапаха ми ръчиците от цъкане.

вземи на заем други 4 акумулаторни батерии и пробвай

намери някой с 4 нови санио енелуп [shtrak]

Автор: mihajlov2   
Дата:   03-03-11 18:04

Изхвърли всякакви такива боклуци и си вземи батерии Sanio Eneloop в комплект с "умно" зарядно, което подава адекватен заряден ток и се самоизключва след пълното зареждане на батериите.

Автор: david59   
Дата:   03-03-11 20:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: 5ia_m   
Дата:   03-03-11 21:37

@david59
Ау, не думай! Новичкък ми е. [smitten] Първо ще видя с батериите, които ми препоръчвате какво ще е положението, пък после ще мисля за този кофти вариант.
Благодаря на всички, които се включиха със съвет!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »