Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Las Vegas trip
Автор: grisho69   
Дата:   19-02-11 23:29

Отивам до Вегас за седмица и се чудя какви обективи да нося ? Също така някакви идеи за интересни обекти за фотография в околноста. Смятам да прескоча до Лос Анджелис и до Гранд Каньон.

Отговори на това съобщение
 Re: Las Vegas trip
Автор: the_drug   
Дата:   19-02-11 23:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   19-02-11 23:38

Аз имам 17-40. Чудя се да взимам ли 70-200 също. Няма много място за багаж [smilie2]

Дата:   19-02-11 23:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vikitovikito   
Дата:   19-02-11 23:41

Дата:   19-02-11 23:42

Автор: vikitovikito   
Дата:   19-02-11 23:45

Автор: GOSPODIN   
Дата:   19-02-11 23:49

grisho69, вземи повече обективи, ако искаш да не съжаляваш. [shtrak]

Дата:   20-02-11 00:04

Да но не мога да помъкна всичко. Тежат проклетниците и като си помисля трябва и статив да нося. Нощен Вегас е интересен и пъстър.

Автор: Hotsnail   
Дата:   20-02-11 00:04

Фиш и/или някой ултра широк освен 17-50

Каньона е огромен. То има различни екскурзии за ден или два до единия и другия му бряг. Има хеликоптерни разходки. Ако е за снимки само трябва някакво преспиване по локално - по обяд когато ще стигнеш със групата светлината меко казано ще е гадна. Малко трудно ще е ходенето ако не си с група, щото с кола под наем застраховките не важат покрай каньона - зарад липсата на асфалтови пътища

За вегас нещо между 10 и 50 за кроп ти трябва. Със 70-200 ще гониш някакви детайли ама това е града на кича. Тая селянията е най-добре в цялост да се предаде инак ако се съсредоточиш в детайли може и някаква неприсъща изтънченост да придадеш :-)

добре е да си купиш апарат дето може да снима на тъмно. Сони някое ново или никон д700. Във вегас забелязах че не е интересно преди мръкване

Задължително иди на някои шоута. Скъпи са доста ама другаде по света няма подобен избор.

Публикацията е редактирана (20-02-11 00:08)

Автор: guciguci   
Дата:   20-02-11 00:05

Aми,интересно в Лас Вегас... няма такива работи. [smilie22] Като Ихтиман нещо трябва да е. В Лос Анджелис-още по-зле.

Дата:   20-02-11 00:08

Аз съм запазил кола и мисля по залез слънце да съм там. Изгревът ще го пропусна по подразбиране... [cool]

Автор: Hotsnail   
Дата:   20-02-11 00:11

Сигурен ли си че с тая кола ти е позволено да ходиш до каньона? Че застраховки и каквото трябва там важи?

До south rim има черен път 20-30 км и доколкото знам е проблем малко с колите под наем.

Инак по пътя от вегас минаваш през hoover dam (една пгрпмна язорирна стена о тя е интересна)

Публикацията е редактирана (20-02-11 00:12)

Дата:   20-02-11 00:18

Трябва да гугълвам не се бях замислял за това дали може да се ходи с кола до там[smilie11]
Иначе е grand cherokee та дори да е черен път ако няма други проблеми ще съм там.

Автор: hotsnail   
Дата:   20-02-11 00:30

еми не е лош черен път ама ако си вземеш ферари няма да му се отрази добре [beer]

То дори е малко по-сложно щото до самия south rim се ходи само с индиански автобуси. Не пускат коли и други автобуси. Има паркинг спираш, купуваш билет и с автодруса напред. Има две площадки за зяпане и след туй се връщаш. Автобусите обикалят непрестанно та няма зор да гониш група там.

Предполагам ако имаш време може да потърсиш хотел някъде наблизо (май има един или два) и така.

Проучи повече въпроса де. Провери все пак и като взимаш колата накрая да не стане фал.

Публикацията е редактирана (20-02-11 00:32)

Дата:   20-02-11 00:48

Дата:   20-02-11 14:28

Благодаря за съветите
[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »