Автор: burnmaster
Дата: 25-08-10 10:41
И така един ден мой приятел planinar ме помоли да му дам моята DP1, че видите ли щял да ходи в Алпите и да поснимал.Ефекта от тая молба върху мен бе съкрушителен.Тя ми е любимка,нещо като добра любовница а той искал да я ползва и то не колко и да е, а цели 10 дена.Известно време се правех на улав,не дочул,не разбрал, но нема спасение.Давай Сигмата и това е.Целомъдрието ми диктуваше че както любовниците така и апаратите са преходни и сменят собствениците си и реших че щом иска ,негова ще е.И той би направил това за мен,не малко сме преживели по баирите.
Със набързо нахвърлени наставления как се снима с нея тя пое към Алпите.И за да ви изнервя докрай, кадрите пускам от другия пост на хапки, и леко с критиките.Той е начинаещ, а тя с характер.Кадрите ги пускам аз ,тъй като той не сяда на едно място ,но ще го помоля поне от време на време за малки пояснения кое къде е.
А за техноманяците оства вечната дилема - алтернатива ли е Фовеона или Лидер.Лично за мен нещата са ясни.Съвсем по нашенски бих казал ,че в тая тема ще се кърти.
Пиятно гледане.
|
|