Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 кино
Автор: mudman   
Дата:   29-04-09 14:03

Колеги, здравейте всички. Интересува ме много един въпрос, към кинаджийте. Питам се дали все още има вероятност да се намери 8мм. кино лента, или супер 8. Имам два кварца и имам няколко добри идеи, които заслужено да отдам на класиката. Там е работата, че знам, че има хора, които все още се занимават с това изкуство, и с тези иначе толкова стари(по- скоро морално) техники.От сега ви благодаря, ще съм признателен, ако някой се отнесе сериозно към въпроса ми.[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: кино
Автор: dohtora   
Дата:   29-04-09 17:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: gerimo2   
Дата:   29-04-09 21:07

имам 10-15 кутии , чисто нови в София[beer]

Автор: arakiss   
Дата:   15-07-10 14:50

моля за съвет:
имам две ролки 8мм супер - записи на 33 години със сантиментална семейна стойност.
проблемът е, че перфорацията е тотално начупена и навсякъде ми отказват прехвърляне на друг носител.
та, има ли някакъв начин да спася съдържанието на лентите или да го прежаля [smilie11]

Автор: PieroBG   
Дата:   15-07-10 15:12

Имаш поща

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »