Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет при покупка на сапунерка
Автор: technolog   
Дата:   25-06-10 14:32

Здравейте на всички. Каква сапунерка бихте ми препоръчали за мах 300лв(че имам едно дърто Sony W30 въпрос, на което нещо му се е повредил софтуера и май издава багажа, като е включен менюто си прави каквото си иска винаги, не може да се разглеждат снимките дори, а и самите те са с много гадно качество напоследък. Фотоапаратчето не е изпускано или мокрено досега, а няма смисъл от ремонт според мен, тъй като бях писал мейл на някакъв сервиз в Пловдив и ми отговориха, че ремонта ще му струва около 100лв, а самият той дали струва вече толкова незнам). Благодаря ви предварително. [smilie11] [cool] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет при покупка на сапунерка
Автор: klez   
Дата:   25-06-10 14:51

Иййййй аз наскоро си продадох Panasonic Lumix FZ8-цата за 250лв с чанта филтри и т.н. :) ако си намериш такъв, не е лош фотоапарата, има хубава оптика, приличен зуум (12х) и оптична стабилизация

Дата:   29-06-10 23:46

Благодаря за предложението ти, но ми трябва нещо по-компактно за съвсем любителски снимки, с което да се заснемат що годе прилични снимки. [cool]

Автор: van4o94   
Дата:   29-06-10 23:51

Здравей technolog :) Моето мнение е за Samsung PL65, има 5x оптичен зуум,оптична стабилизация,12.2MP,лично аз съм с такъв и съм много доволен ,незнам как да кача снимки защото май нещо не ми е наред акаунта, но в профила ми има снимки,можеш да ги видиш
:) линк

Публикацията е редактирана (29-06-10 23:53)

Автор: HP735   
Дата:   30-06-10 19:35

Вижте това здраво ,почти ново и наистина компактно апаратче ,което предлагам -

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=357957&t=357957

[shtrak]

Публикацията е редактирана (30-06-10 19:38)

Автор: dideron   
Дата:   30-06-10 20:07

А Вие какъв технолог сте,щото и аз съм технолог
ама леяр[smilie25]

Дата:   01-07-10 16:07

Да се придържаме към темата, иначе съм технолог ХВП. [cool]

Автор: gpi72   
Дата:   02-07-10 10:22

Кенон имат добри сапунерки. Порови из нета и почети малко ревюта преди да се хвърлиш да копуваш за да няма изненади все пак.

Автор: vladihg   
Дата:   02-07-10 10:44

От началото на 2009 г. моделите на Самсунг наистина отвяват всички други като съотношение цена-качество. Много добри като цена сега в ТМ са ЕС55 и ПЛ50 - за около 160-170 лв. получаваш метален апарат с мощна литева батерия и много качествени снимки В профила ми имам и снимки и с още по-евтините бюджетни ЕС10 и ЕС25(широкоъгълен обектив) но при тях картинката е по-компромисна и по-обобщена. Сега в Метро ЕС17 е 120 лв. но въпреки 12те си мегапиксела снимките са му с по-малък детайл от 10 мегапикселовите ПЛ50 и ЕС55 които ти препоръчвам...ПЛ65 също е много добър но по-скъп...

Автор: vladod   
Дата:   02-07-10 11:27

В момента Фотопавилиона предлага едно идеално Фуджи FujiFilm S2500fd за 300 лева >>> може да го видите в сайта им, в графа употребявана техника от линкчето им тук, във фото форум.
Снима добре, има и ръчни настройки, снима и клипчета /видеото, дето , неясно защо, всички толкова се натискат да го има във фотоапаратите им/.
Препоръчвам го [smilie24] [shtrak] [beer]

Автор: Gmir   
Дата:   02-07-10 21:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-07-10 22:03

Всъщност намалени са по-старите от 2009 г. модели, които имат доста по-високи нива на цветен шум и мажат картинката сравнено с новите които спрягам. ПЛ50 въпреки че е с малка матрица е с напълно използваемо 800ИСО, и докарва почти детайла на Фуджи Ф50 което в момента е 2 пъти по-скъпо[shtrak] Като се поровиш и в ръчния му режим може да направиш доста качествени снимчици даже за изложба[beer] А има и екстри които правят забавно снимането за любители - автоматично зяснемане при усмивка, повторение на снимката при мигане, автопортрет и т.н....[beer]

Това ревю напълно отговаря и за ПЛ50 който обаче е с по-бърз автофокус от този на ПЛ60.

Ето го и ЕС55 който е почти идентичен но леко по-обемист и с по-груб дизайн както и по-малък дисплей. Батериите им обаче къртят 1050 милиамперчаса[beer]

Публикацията е редактирана (02-07-10 22:44)

Дата:   03-07-10 11:29

А тази оферта заслужава ли си според вас 299лв= 2 неща. По-точно за апаратчето става дума де:

http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09071843

Дата:   03-07-10 18:09

Трудно ще се продадат поотделно и затова така са ги комплектовали[smilie18] Ако си харесаш нещо виж първо ревютата му, после потребителския му рейтинг в чичко Гугъл и накрая иди в магазина и щракни малко снимки с него за да няма неприятни изненади после у дома[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »