Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за Olympus SP-510 UZ
Автор: trakAtrak   
Дата:   19-06-10 15:25

Не мога и не мога да открия опцията за ръчно фокусиране, а пише, че я има. Малкото, което намирам в упътването, не ме води до никъде. Никак не е изключено и да съм се изгубил в превода...
Благодаря предварително за отзивчивостта! :)

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за Olympus SP-510 UZ
Автор: 3DF   
Дата:   19-06-10 16:12

Не, че имам такъв апарат ,но в Английското упътване , което е в Диплодок.цом на страница 25 е обяснено перфектно и елементъарно.
Не ми се търси , как се минава от AUTO на MF мануал фокус. Като си в този мод MF (показва се от ляво на дисплея) съсъ стрелкоте на горе на долу намираш фокуса но обекта и после с с бутона ОК потвърждаваш, че това е фокуса. И щтракаш.
За съжаление ръчния фокус не е като да въртиш гривната на обектива , като ония апарати с огледалата.[smile]

А на страница 73,74,75 има таблица, която трябва да знаеш как се използва. Търси FOKUS MODE при, кои програми на апарата може да се променя.
С други думи ман. фокус може да се използва самоппри определени сцени и програми на апарата. При други не може.

Публикацията е редактирана (19-06-10 16:35)

Re: Помощ за Olympus SP-510 UZ
Автор: trakAtrak   
Дата:   19-06-10 16:48

Благодаря, 3DF , сега ще погледна и на стр.73++, че до момента не мога да изкарам на дисплея това МФ :(

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »